Elárulták a fejlesztők, hogy egyelőre nem készítik el az Among Us 2-t

Elárulták a fejlesztők, hogy egyelőre nem készítik el az Among Us 2-t

Kellemes problémákkal kell megküzdeniük az Among Us fejlesztőinek.

Elképesztő népszerűségnek örvend az Among Us Steamen, Twitchen és minden videós felületen. Négy napja döntött abszolút rekordot a játék, amivel volt olyan pillanat, amikor egyszerre 389 656-an játszottak, miközben közel 420 000-n Twitchen követték az imposztorok leleplezését. Valódi közösségi élménnyé nőtte ki magát az indie program, amelynek a folytatását kénytelenek voltak elvetni a fejlesztők.

A hivatalos közleményükben kitértek arra, hogy olyan mértékben megnövekedett a játékosbázis, amit már alig bírnak el a szerverek. Ezért mindent megtesznek azért, hogy ezek a playerek jól szórakozzanak a jövőben is. További támogatásról biztosították az első rész rajongóit, azonban ezért meg kellett hozniuk azt az áldozatot, hogy a folytatást egyelőre félreteszik. 

Milyen terveken dolgoznak az Among Us fejlesztői?

  • Szerverproblémák felszámolása: Vannak kisebb anomáliák, amelyek frusztrálóak lehetnek, ezeket próbálják megszüntetni minél hamarabb
  • Színvak mód: Gondolnak azokra a játékosokra, akik színtévesztéssel, esetleg színvaksággal küzdenek a mindennapokban
  • Barátrendszer: Régóta szerették volna ezt beépíteni a játékba, de eddig nem volt lehetőségük rá
  • Új pálya: Még korai szakaszban van a fejlesztése, de a témát már kitalálták

A fentieken kívül még rengeteg projekten dolgoznak a programozók, de egyelőre részletekbe még nem bocsátkoztak. Az Among Ust mindössze 1500 forintért ti is megvásárolhatjátok Steamen, továbbá letölthetitek mobil eszközökre az alkalmazást, amivel tudtok csatlakozni a többiekhez.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!