Ingyen nem lehet next-gen verzióra frissíteni a PS4-es Spider-Man játékot

Ingyen nem lehet next-gen verzióra frissíteni a PS4-es Spider-Man játékot

A Sony ezzel most nem biztos, hogy elnyeri a rajongók kegyeit.

Hamarosan tonnaszámra szállítják majd ki az új konzolokat, és egy csomó játék esetében már arról számoltak be, hogy akinek megvan egy játék az további ráköltés nélkül az új masinákon is tolhatja majd. Viszont egy ideje a PS4 éra végének egyik legnagyobb durranása, a Spider-Man kapcsán rebbent fel az a pletyka, miszerint itt nem ez lesz a helyzet.

A Sony most megerősítette a rémhírt, tényleg nem így működik majd a rendszer. Hiába birtokolja tehát valaki a Marvel's Spider-Man kopiát PlayStation 4-re, nem tudja játszani majd PlayStation 5-ön. A Kotakunak mesélték el a sztorit, hiszen nem véletlenül lesz a következő generációs konzolra Marvel’s Spider-Man: Remastered az elnevezése. Emellett az sem véletlen, hogy egyelőre csak a Spider-Man: Miles Morales Ultimate Launch Edition részeként érhető majd el. A kiadó nem számolt be egyelőre semmi olyasmiről, hogy ingyenesen lehet-e upgradelni majd az alapjátékot, illetve, hogy külön megvásárolható lesz-e a Marvel’s Spider-Man: Remastered. Az Insomniac Games szintén tud a dologról, de nem beszélhetnek még az eshetőségekről, de azért házon belül is igyekeztek ezt átrágni, mert pontosan tudják milyen fontos ez a cím a rajongóknak. Az is lehet, hogy sikerrel járnak, és talán meg tudják győzni a Sony-t, hogy azon tulajdonosok, akik már birtokolják az első részt, megkapják PS5-re a felújított változatot is.

A Spider-Man: Miles Morales megjelenésének dátuma sem meglepetés, pontosan a PlayStation 5-tel egy időben, november 12/19-én válik elérhetővé.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!