Ez nem egy hagyományos esport bár: megnyílt a Work 'N' Play

Ez nem egy hagyományos esport bár: megnyílt a Work 'N' Play

Megnyitotta kapuját a Corvin negyedben hazánk legújabb e-sport klubja, ahol számtalan PC mellett konzolokat és VR-t is ki lehet próbálni.

Mára az online videójátékozás elképesztő haladást és fejlődést ért el. Rengetegen szeretik a virtuális világot hazánkban is, viszont a kapcsolatok ápolását, a még jobb élményt, illetve az új ismeretségeket egy újonnan nyílt hely még magasabb szintre emelné. A Work 'N' Play Esports Club minden korosztály számára kecsegtető lehet, hiszen számtalan játék, hardver és nasi közül válogathatnak az ide látogatók. Alkoholt azonban nem talál majd senki, hiszen ennek mellőzésével szeretné Ágnes és Gábor, a klub informatikai és HR vezető házaspárja a többi hasonló helytől különbözővé és mindenféle korosztály számára elérhetővé tenni a WNP-t. A szimpla játék mellett lehetőség van edzésekre, bootcampre, innen még streamelni is tudnak a vállalkozó kedvű személyek, valamint különféle rendezvények - szülinapok, csaptépítők - lebonyolítására is alkamas a két szintes helyszín. Októberben már tervben van egy Fortnite tábor, Halloween party, de egy Mandalorian filmvetítés is része a programfüzetnek.

A PC-ken minden olyan topjáték elfut, mely ma a rajongókat oly régóta lázban tartja, így a felhozatalban helyet kaptak az alábbi címek: a CS:GO, League of Legends, Fortnite, Call of Duty: Warzone, Rainbow Six Siege, Quake Champions, Minecraft, World of Tanks, Heartstone a PUBG, az Overwatch vagy éppen a Valorant. Ezeken túl pedig a helyszínen egyeztetve minden bizonnyal bármilyen másik játékot is fel lehet majd telepíteni és ki lehet próbálni. Kint jártunk a helyszínen és néhány kérdés erejéig el is beszélgettünk a tulajdonossal, illetve játékosokat is megkérdeztünk, mi a véleményük a WNP-ről:

Bővebb információért látogassátok meg a Work 'N' Play Esports Club weboldalát.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!