LoL: Tyler1 elárulta, hogy a bannolását töltötte, amikor le akarta igazolni egy LCS csapat

LoL: Tyler1 elárulta, hogy a bannolását töltötte, amikor le akarta igazolni egy LCS csapat

A világ legnépszerűbb LoL streamere érdekes információt osztott meg saját magáról.

Néhány évet vissza kell menni az időben, amikor Tyler1 épp eltiltását töltötte. A Riot kibannolta a megosztó streamert Twitchről, akit elképesztően sokan néztek akkor és most is. Karaktere legendává vált a LoL közösségben, de azt kevesen tudják róla, hogy 2017-ben, miközben egyáltalán nem streamelhette a meccseit, felajánlott neki egy szerződést az NA LCS egyik nagy múltú csapata.

Jelenleg a Twitch Rivals zajlik, ahol Tyler1 mellett olyan sztárok vesznek részt az összecsapásokon, mint Tarzaned, Yassuo vagy Voyboy. Egy ilyen adás során említette meg a világ legnépszerűbb LoL streamere, akinek nézettsége lenyomja az LCS adásait is, hogy három évvel ezelőtt a Team Liquid odatett elé egy ajánlatot, hogy játsszon az Academy csapatukban. 

Mivel ebben az időszakban már közel járt ahhoz Tyler1, hogy végre leteljen a kitiltása, ezért nem fogadta el a TL által megfogalmazott szerződést. További részletek nem derültek ki erről a különleges kapcsolatról, a TL Tyler1 nélkül folytatta menetelését a bajnokságban, a streamer visszatért Twitchre, hogy felüljön újra a trónjára.

A többszörösen Challenger játékos tudása, tapasztalata és kitartása megkérdőjelezhetetlen, nem úgy a stílusa. Kifakadásai, beszólogatásai, tiltelése és verbális agressziója jelen van az összes élőzése során, de talán pont emiatt ennyire sikeres. Valódi egyéniség a 25 éves amerikai srác, akinek Draven választása ott kell, hogy szerepeljen minden LoL történelemkönyvben.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! Ne feledjétek, hogy elindult a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny regisztrációs szakasza. Nevezni a megyekcsataja.hu oldalon tudtok, ahol további részleteket tudhattok meg a versenyről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!