Új csapatot indított a Virtus.pro, de nem úgy, ahogy gondolnánk

Megmaradt a Virtus.pro eddigi ötöse, de bejött a képbe a VP.Prodigy is!

Gyakorlatilag érthetetlen, hogy mi történt a Virtus.pro jelenlegi játékosaival. Az AVANGAR színeiben még egy felívelő pályán voltak, tavaly ősszel Majort döntőt játszottak az Astralis ellen, a VP zászlaja alatt viszont semmi. Még az alacsonyabb rangú versenyeket is sorra elbukják.

Mindegy, hogy a lengyel vagy a CIS mix felállásról beszélünk, évek óta szenved már a VP, most pedig egy teljesen új csapatot indítottak. Nem kell megijedni, nem egy újabb kukázásról majd tisztalappal kezdésről van szó. A már hónapok óta ismert VP megmaradt, de melléjük jött egy új csapat is.

A VP.Prodigy a Na'Vi Junior és a Gambit Youngsters kitaposott ösvényét követi majd, vagyis egy akadémia csapatról van szó. Egymás mellett, egymástól függetlenül működik majd a Virtus.pro és a VP.Prodigy, utóbbinál egyértelműen a fiatal tehetséges kinevelése a cél.

"A célunk nem csak az volt, hogy tehetséges fiatalokat találjunk, olyanokat kerestünk, akikben látjuk a potenciált, hogy egy tökéletes csapatként dolgozzanak. Amennyire most meg tudom mondani, sikerült, jól működik a csapatmunka és remek a hangulat."- mondta Mikhail Artemyev, a VP CS:GO ágazatának menedzsere.

A VP.Prodigy teljes felállása:

  • Aleksandr "mefixs" Ilukhin
  • Serhii "muR" Hres
  • Maxim "awesome" Zyuzko
  • Vadim "h1glaiN" Tanasiuk
  • Evgeny "Norwi" Ermolin
  • Vladislav "Flash_1" Bykov (edző)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!