Elsőre elszúrták a WF és SM csillagozást, de javították a FIFA21 Top 1000 játékosának mutatóit

Elsőre elszúrták a WF és SM csillagozást, de javították a FIFA21 Top 1000 játékosának mutatóit

Az első kiadott kártyáknál nagyon fura mutatókat lehetett látni, de aztán sikerült korrigálni mindet, legalábbis eddig úgy tűnik.

Nagy lelkesedéssel az EA Sports közzétette a FIFA21 Top 1000 játékosának az adatbázisát, ahol alaposan meg lehetett nézni ki mit tud és milyen mutatókkal rendelkezik. Ez alapjában véve egy nagyon szép és jó gesztus, hiszen így a játékosok mondhatni előre felkészülhetnek mely lapokat tartják érdemesnek megszerezni majd az indulásnál. A csapat megépítése mellett érdemes még egy nagyon fontos dologra odafigyelni, hiszen indult októberben a Megyék Csatája is, amiről egy vérbeli FIFA játékosnak nem érdemes lemaradnia, így ha teheted látogasd meg a megyekcsataja.hu weboldalt és add le a nevezésed.

Viszont valamit nagyon benéztek, mert egy elég nagy katyvasz keletkezett az egészből. Szemfülesek gyorsan kiszúrták, hogy nagyon sok játékosnál nem igazán stimmeltek a Weak Foot (gyengébbik láb) és a Skill Moves csillagok számai. Olybá tűnt, mintha egy véletlenszerű generátorral osztogatták volna ki sokaknak ezeket az értékeket, és nem ellenőrizték le, hogy mi történt a rendszeren belül. Csak néhány példa a furcsaságokra:

Akinfeev, orosz kapus például olyan mozdulatokra is képes lenne, amit ritkán látni egy kapustól a 4 csillagos SM révén:

Gareth Bale meg ennek az ellenkezője, szinte semmit nem tudna kezdeni a labdával, ha 1 csillaggal lenne elérhető a játékban, sőt neki a gyengébbik lába tényleg jóval gyengébb:

Anthony Martial ezek alapján szintén nem lenne a játékosok kedvence, pedig alapból egy igen tetszetős csatár a játékban:

Néhány nap alatt észrevették a problémát, és szerencsére rögtön munkához is láttak, így a villámgyors fejlesztők korrigálták az értékeket és helyreállították a top 1000-es adatbázist.

Ha át akarjátok nézni ti is a legjobbakat, akkor érdemes ellátogatnotok az EA hivatalos weboldára és rögtön neki is láthattok a szemezgetésnek.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a FIFA-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! Ne feledjétek, hogy elindult a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny regisztrációs szakasza. Nevezni a megyekcsataja.hu oldalon tudtok, ahol további részleteket tudhattok meg a versenyről!

A FIFA21 október 9-én jelenik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!