Hirdetés

Hamarosan érkezik Streamre a legendás RuneScape

A világ egyik legismertebb MMORPG-je Steamre költözik.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

ESL Pro League CSGO S12

CSGO - ESL Pro League S12 - Astralis vs. mousesports

Hirdetés

A kétezres évek elején, még jóval a World of Warcraft előtt már volt egy MMORPG, ami milliókat ültetett oda a képernyők elé. Ez volt a RuneScape, amit a Jagex fejlesztett és adott ki 2001 novemberében. A Java-alapú pixeles videójátékot interneten keresztül, böngészőből lehetett indítani, majd 2016-ban változott a programnyelv, ezzel elkészült az önálló változat. Ha máshonnan nem, akkor a mémekből biztos ismerik még azok is a játékot, akik életükben nem találkoztak vele, mivel rengeteg legendás pillanatot sikerült rögzíteni a közel két évtizedes pályafutás során.

Érkezik Steamre a játék

Már régóta szerették volna megosztani a közösséggel a RuneScape fejlesztői, de végre itt a pillanat. A legendás MMORPG hamarosan megérkezik a világ legnagyobb gaming platformjára, hogy újabb tömegeknek nyújtson felhőtlen szórakozást. A hivatalos megjelenési dátum 2020. október 14-e, innentől lehet majd várni folyamatosan a frissítéséket, amelyeket már gőzerővel fejleszt a programozócsapat. Tervben van, hogy megtöltik új küldetésekkel a hatalmas világot, megváltoztatják a kezelőfelületet (UI) és még inkább megpróbálják kiterjeszteni a RuneScape határait. Nem titkolt céljuk, hogy a Steam mellett máshol is felbukkanjon a jövőben a játék, de ebbe a témába egyelőre még nem akarnak belemenni jobban.

A RuneScape tökéletes példája annak, hogy a grafika nem minden, a közösségi élmény miatt még most is százezrek játszanak vele rendszeresen.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
1 db hozzászólás
  • hun_hetek 25 napja
    Örülök neki.
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés