Hirdetés

Az utolsó Waffenträger

A szeptember 28-ától kezdődő eseményen magát a Waffenträger auf E 100-nal is pusztíthatunk.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

ESL Pro League CSGO S12

CSGO - ESL Pro League S12 - Astralis vs. mousesports

Hirdetés

Amikor a Wargaming bejelentette, hogy visszatér a Waffenträger, sokan arra gondoltak, hogy játszható egységként kerül be a játékba, és ez többé-kevésbé igaz is. A harckocsit egy új játékmódban próbálhatjuk ki, aminek startja szeptember 28-a, a befejezése pedig október 12-ére datálható.

Azonban az esemény első napján csak délután négy órától lesz játszható éjfélig, a többi napon pedig déltől egészen éjfélig. Az esemény alatt a Waffenträger válik az új Leviathanná, viszont ellentétben azzal a régi halloween-i eseménnyel, ezúttal a főellenséget játékos irányítja majd.

Az esemény Redshire, Studzianki és Fisherman's Bay pályákon lesz játszható, a feladatunk pedig egy hét fős T-55 Thunderbolt szakasz tagjaként leszámolni a főellenséggel, -de persze menet közben a csatlósaival is meg kell majd bírkóznunk. Az esemény alatt három különféle jutalmat szerezhetünk, amik közül az egyik kizárólag a Premium Shopban lesz elérhető, a másik kettő pedig a T-55 Thunderbolt és Waffenträger küldetésekkel válik elérhetővé.

T-55 Thunderbolt képességek

A Shock Bolt egy különleges lőszerfajta, amit a pályán összegyűjtött minden egyes Energy Pack után erősíthetünk, míg a Charge értelemszerűen gyorsít a tankunk haladási sebességén. Mindegyik Thunderboltnak három élete van.

Waffenträger képességek

A Gungnir egy normál sebző lövedék, amivel néhány találattal elintézheőek a Thunderboltok, míg az EMP Arrow szintén sebző lövedék, ugyanakkor kicsit sebez, cserébe kábítja és lassítja az ellenséget. Az EMP Burst egy lökéshullámot generál, aminek a hatása megegyezik az EMP Arrow-jéval, -cserébe a lehülési ideje annál kevesebb, minél több célpontot találtunk el vele.

Premium Shop jutalmak

T-55 Thunderbolt jutalmak

Waffenträger jutalmak

Ha ez nem lenne elég, akkor az esemény alatt felbukkan majd az WT auf E 220, amit a népszerű tartalomgyártók vezetnek majd október 3-án és október 4-én, és bár maga az egység nem lesz erősebb a normál WT auf E 100-nál, a megsemmisítéséért járó jutalmak mégis jobbak lesznek.

1 darab Footlocker & 1 darab kulcs 5 darab Footlocker & 2 darab kulcs 10 darab Footlocker & 3 darab kulcs

Ezekből a ládákból prémium tankokat is nyithattok, így például a mini T 57 Heavy is megszerezhetővé válik, azaz a T77. A WT auf E 220-at tehát október 3-án és 4-én a Content Creater Weekend alatt vadászhatjátok le.

Várjátok már az eseményt? Kipróbáljátok magatokat a Waffenträger parancsnokaként is, vagy maradtok a T-55 Thunderbolt-nál?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Hirdetés
4 db hozzászólás
 • KalaKFT 1 hónapja
  Már csak ez hiányzott. Bekerül két hétre egy olyan Waffentröger aminek semmi köze a régi tankhoz. Valahogy úgy érzem, hogy ez a Loot Box-al kiegészített event is csak a WG "menedzsmentje" áll a dolog mögött.
  0 0 Válasz
  • Peter1918Hungary 1 hónapja KalaKFT
   És még jönnek a karácsonyi ládák. Úgylátszik a tavalyi bevételüknek a dupláját akarják hozni :D
   0 0 Válasz
 • nyisa70 1 hónapja
  Úgy gagyi ez a játék ahogy van.
  0 0 Válasz
 • hun_hetek 2 napja
  érdekes
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés