Hirdetés

LoL: Top 5 legtöbbet megvásárolt Legendary tárgy

Megvásárolt kész tárgyak nélkül szinte lehetetlen a győzelem, tudják ezt a játékosok is.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

ESL Pro League CSGO S12

CSGO - ESL Pro League S12 - Astralis vs. mousesports

Hirdetés

A League of Legendsben, amelynek Megyék Csatája versenyére ti is nevezhettek, több tárgytípus létezik. Az első a "mag tárgy", amelyből továbbfejleszthetőek a nagyobb, jobb bónuszokat adó Legendary tárgyak. Ide tartozik például a B.F. Sword (K.N. Kard) és a Zeal (Serény. Vannak a Legendary tárgyak, amelyek egyedi passzívval, rengeteg extra stattal bírnak, mint például a Trinity Force (Hármasság Hatalma). Az előszezonban jön egy harmadik kategória is, a Mitikus tárgyak, amelyekről a Riot Games már megosztott részleteket.

Ezúttal a Legendary tárgyak kerülnek fókuszba, ezek közül következik az az 5, amelyet a legtöbbször vásárolnak meg a játékosok.

5. Blade of the Ruined King (Letaszított Király Kardja) - 9%-os népszerűség

Bruisereknek és lövészeknek egyaránt hasznos tárgy, amivel leégethető a hús az ellenfél tankjairól. Renekton és Ashe használja a legtöbbször, de Twitchen és Setten is gyakran feltűnik. 

4. Death's Dance (Haláltánc) - 9,4%-os népszerűség

Tankosságot biztosít, miközben rengeteg AD-val és életlopással ruházza fel a viselőjét. Pont ezért lett nagyon népszerű az ADC-k körében, akik a játék vége felé szívesen költenek el egy kupac aranyat csak azért, hogy ne haljanak meg túl korán a harcokban.

3. Black Cleaver (Fekete Hasítóbárd) - 9,8%-os népszerűség

Mivel a tankok szerepe felértékelődött, ezért elengedhetetlen csapatonként legalább egy Fekete Hasítóbárd. Tankosság, páncéltörés és AD a jutalma annak, aki beruház rá. A bónusz mozgási sebesség csak hab a tortán, ami olyan hősöknek ad óriási löketet, mint Graves és Darius.

2. Zhonya's Hourglass (Zhonya Homokórája) - 10,7%-os népszerűség

A rengeteg AD-s tárgy ellen kell valami védelem, itt kerül képbe a Zhonya Homokórája, amivel túlélhetőek a legvéresebb összecsapások is. Emellett nagyon hasznos Karthus ellen, aki mostanában visszaszivárgott a metába.

1. Infinity Edge (Határtalan Penge) - 13%-os népszerűség

A maximális sebzés érdekében kihagyhatatlan az összes lövész táskájából, de akár középső ösvényes AD-s hősök is forgathatják, mint Talon és Yasuo. Az abszolút legjobb tárgy minden karakter számára, akinek számít az AD. Nem véletlen akarja a Riot nerfelni a kritikus csapások sebzését, valamint a kritikus találatok esélyét.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! Ne feledjétek, hogy elindult a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny regisztrációs szakasza. Nevezni a megyekcsataja.hu oldalon tudtok, ahol további részleteket tudhattok meg a versenyről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
3 db hozzászólás
 • Sett 1 hónapja
  Nice
  0 0 Válasz
 • DrSynclear 1 hónapja
  Infinity
  1 0 Válasz
 • Cereegolas 1 hónapja
  Ja, a támadó orientált karakterek meg az itemjeit szét kell nerfelni, mert a tank még mindig nem tudja simán szét verni az ellenfelet. A tankok tele vannak gap closer meg minden féle ugrással amíg rengeteg adc-nek semmilye nincs és még ráadásul lassúak is,kevés adc éri el 400+ ms-t,míg szinte minden tanknak több mint 400+ mse van, oszt akkor nesze neked kiteolj. Persze hogy őket kell mégjobban szopatni.
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés