Warzone: Tippek a 10 tökéletes Loadout elkészítéséhez

A Warzone egyik kulcsfontosságú eleme a Loadout slotok leghatékonyabb kihasználása, így cikkünkben összegezzük számotokra a legfontosabb tudnivalókat. 

A Call of Duty: Modern Warfare továbbra is rendkívül népszerű, ahogy az ingyenes Warzone módja is, amihez egyrészről szeptember 29-én új szezont kapunk, ami egyben le is zárja a Modern Warfare érát, a későbbiekben pedig az új CoD cím, a Cold War Black Ops történései is hatással lesznek rá.

Cikkünkben abban nyújtunk segítséget, hogy mire kell ügyelni a tíz Loadout slot maximális kihasználásához, azaz abban, hogy miképp tudtok a leghatékonyabban összeállítani tíz olyan Loadoutot, amik minden helyzetben előnyhöz juttathatnak ellenfeleiddel szemben.

A Ghost és Overkill perkek fontossága

Első tippünk, hogy a Loadout elrendezés háromnegyedénél a Ghost perk, a másik háromnegyednél az Overkill perk legyen kiválasztva, -természetesen ez esetben lesz átfedés is. Az Overkill lehetővé teszi, hogy egyszerre két fő fegyvert is magaddal vihess, a Ghost pedig elrejt az ellenséges UAV és radar elől. Ajánlott az első négy helyre a Ghost, a következő négyre pedig az Overkillt tenni, ezáltal gyorsíthatsz a Loadout kiválasztás folyamatán.

Melyik fegyvert válaszd?

A Warzone fegyverei a Bruen és a Grau nerfekkel kiegyensúlyozottá váltak, így ajánlott a perkekhez igazítani a fegyvereket. Például amennyiben Ghost perket használsz, felesleges a mesterlövész fegyver, ellenkező esetben nyugodtan mixelheted a snipert egy SMG-vel vagy épp AR-rel. Ha a Loadoutot olyan helyzetben hívod le, amikor a játszható terület kicsi -például Storage Townban-, érdemes lehet egy SMG és AR mixet kivenni.

Fullra töltve

Végül, de nem utolsó sorban jöjjön az egyik, ha nem a legjobb fegyver perk, a Fully Loaded, amit a Loadout slotok közül egy-kettőbe több, mint ajánlott berakni, hiszen nincs is rosszabb annál, amikor kiválasztod a kedvenc fegyveredet, de épp nincs elég lőszer nálad.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.