Észak-amerikai játékos nélkül ment le az EPL észak-amerikai döntője

Észak-amerikai játékos nélkül ment le az EPL észak-amerikai döntője

 A Liquid és az EG után, a Furia már nagy falat volt a 100 Thieves csapatának.

Valóban nehéz kivárni, de szerencsére nincs már sok hátra, holnaptól jön az EPL 12. szezonjának EU rájátszása! Az ázsiai és az óceániai csapatok is küzdenek még egymással, az NA divízió viszont tegnap véget ért. Érdekes módon egyetlen észak-amerikai játékos sem volt a döntőben.

A Furia brazil játékosai már a csoportkörben is remekül játszottak, még úgyis, hogy a csoportot nem sikerült megnyerniük. Hét meccsből öt győzelmet gyűjtöttek, a Chaos és a 100 Thieves tudta csak őket meglepni. Az a 100 Thieves, akik végül a döntőbe lőtték magukat!

Az alsó ág első körében a Liquid csapatát ejtették ki 2-1-es végeredménnyel, majd az EG sem jelentett nekik akadályt, sőt, őket már 2-0-ra tudták verni. A Furia elleni bravúrjukat viszont már nem sikerült megismételniük. A brazilok egy pályás előnnyel kezdték meg a Bo5-ös meccset és a továbbiakban is annyira rákapcsoltak, hogy a 100 Thieves két pálya alatt, mindössze 17 kört tudott nyerni.

Ha eddig kételkedett volna bennük bárki, akkor a Furia játékosai most ismét bebizonyították, hogy ők hazájuk első számú csapata, sőt, az NA divízióban is nehéz méltó ellenfélt találni számukra. A csapat következő versenye az IEM New York lesz, aminek EU és NA meccseit is láthatjátok majd az Esport1 TV-n.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!