HS: Két lap gyengül a 18.4-es frissítésben, érkezik néhány fontos bugfix

HS: Két lap gyengül a 18.4-es frissítésben, érkezik néhány fontos bugfix

A Blizzard újabb paklit gyilkol meg a gyengítéseknek köszönhetően.

Szeptember 29-én délután élesedik a szervereken a 18.4-es Hearthstone frissítés, ami két lapot gyengít, emellett néhány interakciót kijavít. Természetesen mindkét nerfelt lap teljes áron törhető lesz a következő két hétben, mindenképp nyomjatok rá a disenchantra, mivel ha kell később a kártya, ugyanannyiért legyárthatjátok újra.

Guardian Animals és Tortollan Pilgrim nerfek

A Guardian Animals manaköltségét eggyel megnövelték, így már nem lehet előadni az első körös fiesztát. Mindenképp érdemes figyelni, hogy a gyengítés miatt mennyit esik vissza a Druid, főleg az Aggro változatok ellen szenved majd, ahol egy korai Guardian megfordította a meccseket. Nem brutális a gyengítés, de mindenképp megérzi majd Malfurion.

A másik nerfelt lap a Tortollan Pilgrim, ami nem lemásol egy spellt a deckből, hanem kihúzza és elcastolja azt. Természetesen ez az új interakció azonnal megöli a Turtle Mage-et, amiben pont az volt a győzelem kulcsa, hogy folyamatosan lehetett fagyasztani a boardot, valamint telepakolni a kezet 1 mana 1/1-es lényekkel. Egy deckkel kevesebbre kell számítani a ladderen.

18.4-es HS patch bugfixek

  • A triplázott Micro Mummy nem öli meg a BG-t, vissza is teszik a minionok közé
  • A Collection lapjait a görgővel lehet pörgetni MAC-en és PC-n
  • Nem veszíti el az Invoke-olt állapotát Galakrond, ha visszakeverik a kézből a deckbe
  • A Nature Studies manacsökkentése nem aktiválódik, ha counterelik a spellt
  • Az Electra Stormsurge (és más dupla castot előidéző lapok) + Mystical Mirage kombó mostantól helyen állítja vissza a kezet

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!