NaToSaphiX jött, látott és beugróként is leültette ez ENCE játékosait

Az egyik csapattól ma már búcsúznunk kell majd.

Nem számítanak még végzetes hibának a tegnapi vereségek, az viszont biztos, hogy amelyik csapatok tegnap kikaptak, ha el is jutnak a döntőig, egy pályás hátrányból kezdenek majd. A legjobb nyolc között a két dán alakulat, az Astralis és a Heroic nem játszotta még le a nyitómeccsét, őket ma látjuk majd, utána pedig már egy kiesők meccsével jövünk.

Astralis vs Heroic - 17:30

Egy hónappal korábban valószínűleg még sima Heroic győzelmet vártunk volna ettől a meccstől, mára viszont fordult a kocka. Gla1ve visszatért, a régi-új Astralis pedig egészen összekovácsolódott már. Nagy eséllyel pályáznak a végső győzelemre is, amiért elsőként a honfitársaikat kell ma lemosniuk a szerverről. Ehhez azért a Heroicnak is lesz egy-két szava, még akkor is, ha kétségtelenül ártott nekik az, hogy elveszítették HUNDENt a coach bug miatt.

A tegnapi meccsek eredményei:

  • BIG 2:0 Spirit
  • Na'Vi 2:1 mousesports
  • Complexity 2:1 ENCE

Mousesports vs ENCE - 21:00

Mindkét csapat derekasan küzdött tegnap, de a győzelem egyiknek sem jött össze. Karriganéket a Na'Vi, alluékat a Complexity küldte az alsó ágra, ma pedig már egyikük kiesik a versenyből. Hasonló a két csapat aktuális teljesítménye és a map poolja is, minden jel szerint egy kiélezett, izgalmas meccsre számíthatunk.

A megszokott három helyett ma csak két mérkőzés lesz, így most nem délután 2 órától, hanem 17:30-tól várunk minden CS:GO szerelmest az Esport1 TV-n! Az ESL Pro League meccseire már akár élőben is fogadhattok a TippmixPro oldalán.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!