Világmegváltó trükk a füstökkel - Addig próbáljátok ki, amíg még lehet

Világmegváltó trükk a füstökkel - Addig próbáljátok ki, amíg még lehet

Egyszerű bugról van szó, tehát a VAC bantól nem kell félni.

Idén nyáron volt 8 éves a CS:GO, de még ennyi idő után is tud új bugokat produkálni a játék. Az elmúlt években amúgy sem tudtuk, hogy a füstök és a molotovok hibái miatt sírjunk vagy nevessünk és most a legújabb trükk is hasonló cipőben jár.

Eredetileg CurtisJ mutatta ezt meg saját streamjében, de tegnap a régi Cloud9 két Major győztes játékosa, Stewie2K és tarik is kipróbálta. A föld felett lebegő füsthöz nem kell hozzá semmi extra, egy füst, egy molotov vagy gyújtógránát és két játékos.

Ha egyszerűen csak a tűzbe dobjuk a füstöt, akkor semmi különös nem történik, a tűz kialszik, társunk pedig megmenekül a lángoktól. De ha a tűzben álló játékosra dobjuk, akkor valamilyen bug miatt a karaktermodellt érzékeli a talajnak a gránátunk és létrejön a lebegő füst. Túlzás lenne one-way smoke-nak nevezni, de bármelyik pályán eldönthet egy-két kört.

VAC ban nem jár érte, hiszen egy szimpla bugról van szó, így az is biztos, hogy nem marad velünk örökké. Valószínűleg pár napon belül kijavítja a Valve, addig viszont nyugodtan lehet ezzel szórakozni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!