Hatnapos munkaheteket rendelt el a CD Projekt Red a Cyberpunk fejlesztőinek

Hatnapos munkaheteket rendelt el a CD Projekt Red a Cyberpunk fejlesztőinek

Úgy tűnik, hogy létfontosságú volt a plusz idő a cégnek, és továbbra sem engedik lazábbra a gyeplőt.

Közeledik a 2020-as év egyik legfontosabb dátuma gamer szemmel, november 19-én megjelenik a Cyberpunk 2077. A játék körül hatalmas a hype, hiszen bőven tett ezért a CD Projekt Red az elmúlt években. Eredetileg tavasszal, április 16-án jelent volna meg a következő, világsikerre tervezett címük, ám több eltolást követően a jelenlegi dátum november 19.

A Bloomberg információi szerint a plusz időre ellenére is elképesztő tempót diktál a cég a dolgozóinak, egy tavalyi ígéretük ellenére, miszerint senkit nem fognak túlórára kötelezni, most szinte mindenkinek hatnapos munkaheteket kell lenyomnia. Egy névtelenséget kérő alkalmazott szerint vannak olyan kollégái, akik már egy éve, vagy több hónapja plusz napokat dolgoznak hétvégén és éjszaka.

A stúdió vezetője, Adam Badowski elmondta, hogy tisztában van vele, hogy ez szöges ellentétje annak, amit tavaly kitűztek, viszont más fejlesztőkkel ellentétben minden extra munkát kifizetnek a dolgozóknak. Hozzátette, hogy a játék készen van, hitelesítésre elküldték a Sonynak és a Microsoftnak, hogy időben megjelenhessen a konzolokra is, a fejlesztőik pedig már csak a bugokat írtják, hogy minél kevesebbel találkozzanak a játékosok a megjelenéskor.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!