Godfall - Látványos cinematic videóval vezették fel a háttértörténetet

A Counterplay coop looter-slashere hamarosan megjelenik PC-re és PS5-re!

A PS5 november közepén több nyitócímmel is érkezik, melyek mindegyike csábító a maga műfajában. A nevek közé bekerült egy kifejezetten erős színekkel operáló, pici souls-like vonalat is tartalmazó looter-slasher játék, mely a Godfall nevet kapta. A Gearbox gondozásában megjelenő játék során számos ellenféllel kell szembe néznie a játékosoknak, akiket a legkülönfélébb közelharci fegyverek armadájával küldhetnek át a túlvilágra, ezekben a harcokban pedig látványosabbnál látványosabb páncélok védik őket!

Több videót is kiadtak már a fejlesztők, amely a játékmenettel foglalkozik, most pedig bepillantást kaphattunk a háttértörténetbe is, a Godfall egy uralkodó testvérpár ellentétének bonyodalmaiba kalauzolja el az érdeklődőket.

A játék PC-re november 12-én, PS5-re november 19-én jelenik meg. Már a hivatalos ár, és a kiadott verziók is ismertek:

  • A Standard edition: 69,99 dollár
  • A Deluxe edition: 89,99 dollár
  • Az Ascended edition: 99,99 dollár

Érdemes még kiemelni, hogy a játék rendelkezik majd coop funkcióval, akár két barátunkkal is összeállhatunk, hogy hárman fedezzük fel a Counterplay Games által megálmodott világot!

Néhány napig még tart az AMD által meghirdetett akció is, az 5000-es szériás Radeon kártyák, vagy ezekkel szerelt kész gépek, laptopok mellé most Godfallt és World of Warcraft: Shadowlands-et adnak ajándékba. Az akció október 3-ig, vagy visszavonásig tart, a kapott kódok pedig november 7-ig válthatóak be az AMD Rewards oldalán. A kapott játékok a megjelenés után válnak játszhatóvá.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te várod már a játék megjelenését?