LoL: Új hőskinézetet kap Kassadin, Fizz, Kha'Zix és még jó pár karakter

LoL: Új hőskinézetet kap Kassadin, Fizz, Kha'Zix és még jó pár karakter

Az új halloweeni hőskinézetek nagyon látványosra sikeredtek.

Nem akarja a Riot Games, hogy néhány hétig fellélegezhessenek a játékosok pénztárcái, ugyanis holnap megjelenik a Storm Dragon Lee Sin nevével fémjelzett sárkánytéma, hamarosan meg jönnek az új Odyssey hőskinézetek. A régi ismerős visszatérése mellett a Little Devil és a Hextech család is gazdagodik egy-egy taggal, továbbá lerántották a leplet két halloweeni skinről. Készítsétek az RP-t, mert a látványra ezúttal sem lehet pansz! Ne felejtsétek el, hogy még most is nevezhettek Magyarország legnagyobb LoL versenyére, a Megyék Csatájára!

Hextech Kassadin - 10 Drágakő

A Hextech skinek továbbra is arra jók, hogy lehessen velük flexelni a meccseken, mivel kizárólag Drágakövekből vásárolhatóak meg. Kassa esetében sincs ez másképp.

Pumpkin Prince Amumu - 1350 RP

Továbbra sem találja igaz barátját Amumu, a töklámpással sincs szerencséje. Maga a skin nagyon látványos animációkat kapott, néhány éve még 1820 RP-t kértek el egy hasonló kinézetért.

Bewitching Elise - 1350 RP

A Pókkirálynő tökéletesen beleillik a halloweeni témába, nem volt kérdés, hogy előbb-utóbb elkészül Elise-hez ez a kinézet.

Little Devil Fizz - 1350 RP

Megkapta játszópajtását Teemo, már két Kisördög szerepelhet egy csapatban. Az ulti nagyon ütős lett, garantáltan ráhozza a frászt az ellenfére.

Odyssey Aatrox

Odyssey Karma

Odyssey Kha'Zix

Odyssey Sivir

Odyssey Twisted Fate

Az Odyssey skinek sajnos ezúttal nem ígérnek túl sokat. A mostanában divatos modern stílust képviselik, de idén már volt Pulsefire és PsyOps esemény is, ezért önmagában az Odyssey téma nem tartogat igazán újdonságot. 

Még több képet az új skinekről, valamint a hozzájuk tartozó ikonokat az alábbi galériában találtok!

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! Ne feledjétek, hogy elindult a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny regisztrációs szakasza. Nevezni a megyekcsataja.hu oldalon tudtok, ahol további részleteket tudhattok meg a versenyről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!