Videoban mutatták meg hogy néz ki Ibrahimovic a FIFA21-ben

Videoban mutatták meg hogy néz ki Ibrahimovic a FIFA21-ben

Az AC Milan hosszabbított a svéd titánnal, így a következő szezonban is piros feketében lesz látható a 38 éves támadó.

Korábban két nagy olasz klubot is elveszített az EA Sports, hiszen a Juventus (FIFA-ban Piemonte Calcio), valamint a Roma is a konkurenciát választotta (Konami - PES). Viszont idén sikerült két nagyágyút magukhoz csábítani, miután az AC Milan és az Inter Milan is exkluzív szerződést kötött velük.

Ennek értelmében több tartalom is érkezik majd a játékba a két együttes tematikája alapján. Még részletesebben igyekeznek majd megalkotni a játékosokat, a mezeket, és magát a stadiont is a FIFA21-ben. Utóbbi azért is fontos, hiszen nagy valószínűséggel a jelenleg ismert San Siro-t lebontják, és egy új, még modernebb arénát húznak fel a két olasz gigász csapatnak.

"Ezek a partnerségek segíthetnek abban, hogy megkapjuk a bennfentes információkat, és így mindig elkészülhetünk időben, mire bármilyen dolog is megvalósul a kluboknál. Mindig ügyelünk arra, hogy azt valósítsuk meg, ami a világban is pontosan történik, de mindig figyelemmel kísérjük mit hozhat a jövő az egyes klubok számára." - osztotta meg gondolatait az EA Sports egyik vezető beosztású munkatársa.

Most pedig egy videót is kiraktak Twitterre, amelyben az AC Milan 38 éves svéd titánja, Zlatan Ibrahimovic látható. Alig egy hete jelentette be a sajtó, hogy 2021 nyaráig aláírt újra a játékos. Gyorsan meggyőzte a milánóiakat, hiszen röpke félév alatt 11 gólt szerzett és 5 gólpasszt adott. Emellett feltűnik az is, hogy a 21-es mezszámát a régi, 11-esre cseréli vissza.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!