Három új csel is bekerül a FIFA21-ben, mutatjuk melyek azok

Három új csel is bekerül a FIFA21-ben, mutatjuk melyek azok

A legjobban várt része általában egy új FIFA játéknak a megjelenésekor a Skill Move lista változásait foglalja magában, de most végre az EA felfedte mire is számíthatnak a játékosok ebben az esztendőben.

A FIFA játékosok imádják a Skill Move-okat, mivel ezek teszik lehetővé a fantasztikus gólokat, na meg természetesen bolondot is lehet általuk csinálni az ellenfélből. Ezenkívül remek kihívást nyújtanak még a tapasztaltabb játékosoknak is, hogy a lehető legprecízebben elsajátítsák ezeket a mozdulatokat. A legjobb hír természetesen az, hogy három új csellel érkezik a FIFA 21 mindazok mellett, amiket már mindenki ismer. Az újdonságok mellett az EA növelte bizonyos típusú cseleknél azt a mennyiséget, amelyeket egymás után még el lehet tolni büntetés nélkül. Labdazsonglőrködés közben pedig meg is lehet idő előtt szakítani a mozdulatsort, bizonyos esetekben.

Új Skill Move-ok a FIFA 21-ben

Három vadonatúj Skill Move is része lesz az október 9-én megjelenő új epizódnak, és bár gyakorolni még nem lehet, de nem árt tudni róla miről is van szó. Íme az új trió, mellettük pedig a szükséges gombkombinációkat is elolvashatjátok, ami talán megkönnyíti majd a felkészülést:

  • Feint Forward and Turn (RS hátra + RS hátra)
  • Drag to Heel (L1 / LB + RS hátra, majd RS balra / jobbra)
  • Ball Roll Fake Turn (tartsd lenyomva a L2 / LT gombot + RS előre, majd RS balra / jobbra)

Az új lehetőségekkel együtt az EA csökkentette a büntetést és a hibázási lehetőséget is a Skill Move-ok egymás utáni - láncolat - használata közben. A könnyebbeknél továbbra sem igazán büntet a játék, ha nem sikerül teljesen tökéletesen, sőt, ebben a játékban 6 normál mozdulatot is be lehet fűzni egymás után gond nélkül. Ez dupla annyi, mint most a FIFA20-ban (itt hármat lehet maximum). Ha viszont valaki variálná a különböző nehézségű cseleket, ott már elképzelhető a futballista csetlése-botlása bizonyos esetekben.

A jobb karral pedig még több "easy-mode" Skill Move varázsolható elő, de ezeknek a hatékonysága egy labdarúgó Skill Move rating és attribútum értékei alapján működik. Ebből fakad, hogy a gyengébb képességű futballisták hamarabb botlanak bele a labdába. Egyébként az alábbi "easy-mode" mozdulatokról van szó:

  • Low-Skill Roulette
  • Low-Skill Heel to Heel
  • Low-Skill Feint and Exit
  • Low-Skill Stop and Turn
  • Low-Skill Drag Back Spin
  • Low-Skill Simple Rainbow

Nincs más hátra ezek után, mint várni az október 9-i megjelenést, és aztán az első naptól indulhat majd a gyakorlás, hogy igazi cselgépekké váljatok.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!