Az ESL Pro League után a teljes csapatát kukázza a Cloud9!

Az ESL Pro League után a teljes csapatát kukázza a Cloud9!

Borzasztó látni a legendás szervezet hanyatlását, de talán majd most!

Emlékeztek még a Cloud9 2018-as Major győzelmére? Akkor még tarik, Stewie2K, Skadoodle, autimatic és RUSh alkotta a csapatot, a FaZe elleni döntőjük pedig az utóbbi évek egyik legizgalmasabbikja volt. A Cloud9 vezetősége nagyon is jól emlékszik még erre, továbbra is az a céljuk, hogy ezen a szinten legyenek, ezért most újra változásokat eszközölnek.

A jelenlegi csapat, JT, Sonic, floppy, oSee és motm éppen az EPL 11. szezonjának észak-amerikai divíziójában játszik, eddig eredménytelenül. Öt meccsnap után, a Cloud9 abszolút sereghajtó. 2020 többi eredménye sem túl fényes a C9 neve mellett, szinte minden versenyen az utolsók között vannak, néha meglepetésszerűen sikerül felkapaszkodniuk a középmezőnybe.

a 2018-as Major győztes Cloud9 (forrás: hltv.org)

Az EPL-t még becsülettel teljesíti a csapat, utána viszont mind az öt játékos megy a kukába és új alakulatot épít a C9. Észak-amerikai vagy európai ötös lesz? Esetleg egy mix? Sajnos részleteket még nem árultak el, ahogy azt sem tudjuk, hogy így mennyi esélyük marad az idei egyetlen Majorre.

Jelenleg továbbjutó, 5. helyen állnak az NA RMR mezőnyben, de öt új játékossal pontjaik nagy részétől el kell majd búcsúzniuk. 2018 óta sok fajta csapatot láttunk már Cloud9 színekben, voltak itt már olyan játékosok is, mint kioShiMa, STYKO vagy Golden, de egyszerűen semmi sem működött. Reméljük ezúttal szerencsésebbek lesznek és ha időbe is telik majd, de újra egy ütőképes Cloud9-t láthatunk majd a szervereken.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!