LoL:  Hamarosan érkezik a ranked visszaállítás a TFT-be

LoL: Hamarosan érkezik a ranked visszaállítás a TFT-be

Nem ez lesz az első alkalom, hogy hátrasorolják a játékosokat.

2020. szeptember 16-án véget ér a TFT Galaxies szakasz, ami azt jelenti, hogy érkezik a következő fázisa a taktikázásra épülő különleges játékmódnak. Az új szett a 10.19-es frissítéssel érkezik meg a Kicsi legendák világába, a TFT Fates 58 új hőst emel be a játékba, valamint egy teljesen új mechanikával is tovább bonyolítja a szálakat. Ez lesz a LoL kliensen belül és mobil eszközökön is elérhető mód negyedik nagyobb patche.

Ahogy a Galaxies esetében, úgy a Fatesnél sem kell aggódni amiatt, hogy elmaradna a ranked reset. A részleteket még nem közölte pontosan a fejlesztőcsapat, azonban streamjén Riot Mortdog néhány információmorzsát már elhintett.

  • Változik a nem látható MMR is, azonban a Platinum és afelettieket ez nem érinti

Ha a Galaxiesból indultok ki, akkor bekövetkezhet, hogy Platinum alatt mindenki visszakerül Iron IV rangba, Platinumtól felfelé mindenkit egy divízióval dob vissza a rendszer. Ez jóval durvább visszaállítás lehet, mint ami a 10.12-es patch érkezésével történt, ugyanis akkor a szett közepén érkezett a reset, most az új tartalom bevezetéséig várt vele a Riot. A 10.19-es TFT és LoL frissítés szeptember 16-án érkezik meg az éles szerverekre, az új hősök mellett sosem látott Little Legendsekre is elkölthetitek majd a rendelkezésre álló RP-teket.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



League of Legends - Hihetetlen, idén még az MSI himnuszon is spórol a Riot

A League of Legends világbajnokság himnusza minden évben hatalmas figyelemnek örvend, sokszor még a játékkal nem is játszó embereknek is felkerül a lejátszási listájára egy-egy Worlds-ös zene. Az MSI himnuszára sajnos közel sem ennyire kíváncsiak a játékosok, a Riot 2019 óta most először nem is ad ki zenét a szezonközi eseményhez.