LoL: Visszatértek a különleges akciók, irány költeni az RP-t

LoL: Visszatértek a különleges akciók, irány költeni az RP-t

Tudja a Riot Games, hogy mivel kell elnyerni a játékosok szimpátiáját.

Egyetlen nap van csak hátra a 2020-as LoL világbajnokság csoportköreinek indulásáig, de nem emiatt érdemes igazán elindítani a játék kliensét. Először is megérkezett a Worldshöz kapcsolódó nagy esemény, aminek keretein belül rengeteg ajándékra és jutalomra tehettek szert. Ne felejtsétek el, hogy még most is nevezhettek Magyarország legnagyobb LoL versenyére, a Megyék Csatájára!

Másodszor visszatért az URF, ezúttal nem véletlenszerűen választott hősökkel, hanem blind pick formátumban. Harmadrész ismét van Your Shop, azaz Saját bolt, amiben olyan akciós hőskinézeteket találsz, amelyek passzolnak a te játékstílusodhoz.

Figyelembe veszi a rendszer, hogy többségében milyen szerepben, azon belül milyen hősökkel játszol a legtöbbet. Megpróbál ezekhez összerakni akciós skineket, amelyeket jó eséllyel megveszel a csökkentett áron. Ezzel te is jól jársz, mivel olcsóbban juthatsz hozzá akár epikus kinézetekhez, de a Riot Games is örülhet, mivel újabb RP költésre vett rá téged és a többi idézőt. A mostani Saját bolt kínálat egészen november 9-én 19:00-ig érhető el, addig többször átgondolhatod, hogy szükséged van-e valamelyikre a hat akciós kinézet közül.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! Ne feledjétek, hogy elindult a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny regisztrációs szakasza. Nevezni a megyekcsataja.hu oldalon tudtok, ahol további részleteket tudhattok meg a versenyről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te szoktál skineket vásárolni?