Tencent befektetést kapott a GTFO fejlesztőcsapata

Tencent befektetést kapott a GTFO fejlesztőcsapata

Az 5 éve piacon lévő 10 Chambers Collective egy új partnerre talált.

Az év elején bemutattunk Nektek egy játékot, a GTFO-t, mely meglehetősen egyedi koncepciójával abszolút elnyerte a tetszésünket. A némileg horror beütésű játék egy teljesen új szinten igényli a csapatmunkát.

A legszebb az egészben, hogy a GTFO-t nem egy multi fejleszti, egy kis svéd cég áll mögötte 9 emberrel. A játék jelenleg early access státuszban van, tennivaló pedig még akad vele bőven. Sajnos a GTFO esetében viszont nem beszélhetünk olyan sikerről, mint például az Among Us-nál, a játékosszám az év első felében még stagnált, aztán a nyáron komoly csökkenésnek indult, de az elején sem nőtt valami nagyra.

Ennek ellenére viszont Kína egyik legnagyobb tech vállalata, a Tencent megláthatta a fantáziát a játékban, vagy a cégben, ugyanis egy nagyobb befektetéssel támogatta meg az egyébként PayDay 2 egykori fejlesztőjével is futó céget! A pontos összeget nem hozták nyilvánosságra, a 10 Chambers társalapítója és kreatív igazgatója, Ulf Andersson viszont elmondta, hogy a cég további céljainak eléréséhez szükség volt egy ilyen lökésre.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Üzlet - GPS-nyomkövetővel a család biztonságáért (x)

Mobiltelefonok, tabletek, okosórák - egyre több olyan eszköz jelenik meg, amely a számítástechnikát apró, mobil formában teszi elérhetővé, hogy aztán megkönnyítse és biztonságosabbá tegye a mindennapi életünket.