Fejlesztői naplók: Az olasz nehéz tank ág bemutatója

Fejlesztői naplók: Az olasz nehéz tank ág bemutatója

A World of Tanks új igáslovai az olasz nehéz harckocsik lesznek, amik talán még idén megérkeznek a játékba.

Az olasz nehéz harckocsik ágát a Wargaming a tavalyi WG Fest alkalmával jelentette be, így nagyon esélyes, hogy az ágat még idén megkapjuk. Az első olasz nehéz harckocsi tier VII-es lesz, amit a P.43 ter után szerezhetünk még, és az egyetlen olyan tank lesz az új ágon, ami nem rendelkezik majd szekvenciális töltési mechanikával.

Az új ág különlegessége egy újfajta szekvenciális töltési mechanika lesz, aminek lényege, hogy amennyiben jó ütemben sütjük el az ágyúnkat, a következő lövedék újratöltési ideje feleződik. A célkeresztnél egy új ikon jelenik meg, ami fehérre váltva jelzi, hogy most lőhetünk, és amennyiben sikerül elkapni a pillanatot, az előzőekben ismertetett mechanika életbe lép.

A jövőhét folyamán az új olasz harckocsikkal külön-külön is foglalkozunk majd, illetve egy olyan, az új töltési mechanikának dedikált cikkünk is érkezik, amiben példákon keresztül részletesen is kifejtjük a működési elvet, illetve kitérünk arra is, hogy milyen helyzetekben lesz értelme használni az olasz nehéz harckocsik speciális technikáját.

Ti várjátok már az olasz nehéz tank ágat? A bemutató videó alapján mi az első benyomásotok róluk?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerintetek szükség van az olasz nehéz tank ágra?

  • 70 %
  • 4 %
  • 26 %
World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.