Visszatérhet pasha, méghozzá egy új csapat élén!

Visszatérhet pasha, méghozzá egy új csapat élén!

A szivárgások szerint egy fiatalokból álló csapatot irányítana a lengyel veterán.

Augusztusban egyszer már felröppentek hasonló hírek, de akkor sajnos nem az történt, mint amire számítottunk. Pasha akkor a Team Liquid európai streamer csapatához csatlakozott, most viszont sokkal komolyabb dolog lehet készülőben. 

Az aranykori Virtus.pro sztárja, a CS:GO egyik legbarátságosabb és legkedvesebb arca, Jarosław "pashaBiceps" Jarząbkowski visszatérhet az aktív versenyzéshez, méghozzá a Liquid csapatának élén. Nem kell megijedni, nem arról van szó, hogy nitr0 után ismét lecserélnek egy játékost a Team Liquid kezdőjében, egy teljesen új csapat élén láthatjuk viszont a lengyel legendát.

A források szerint hamarosan academy csapatot indít majd a Liquid, aminek a vezetésére pashát szemelték ki. Egyelőre nem tudni részleteket a kvázi utánpótlás csapatról, de ha valóban pasha irányítja majd őket, akkor feltehetőleg európai ötös lesz, sőt, az is benne van a pakliban, hogy fiatal lengyel játékosokkal indulnak majd el.

A lengyel veterán már közel két éve, 2019 februárjában köszönt el a VP-től és bár utána láttuk még az AGO-ban próbaként, illetve egy kisebb lengyel mix élén, már több, mint másfél éve nem volt részese az aktív, profi CS:GO-nak. Mindenképpen üdítő lenne őt újra a szervereken látni, ugyanakkor a szivárgásokat egyelőre a helyükön kell kezelnünk, azokat még ő és a Liquid sem erősítette meg.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!