Korlátlanul játszhatunk rengeteg androidos játékkal, havi egy gyros tál áráért cserébe

Korlátlanul játszhatunk rengeteg androidos játékkal, havi egy gyros tál áráért cserébe

Magyarországon is elindult a Google Play Pass!

Több, mint egy évet kellett rá várni, de végre hozzánk is elért a Google Play Pass, a Google válasza az Apple Arcade-re. Vagyis egy bizonyos havi összegért cserébe, korlátlanul játszhatunk a programban szereplő összes játékkal, azokkal is amikért egyébként fizetnünk kell.

A feltevés az volt, hogy a fizetős játékok egyszerűen hátrányban vannak. Annyira sok az ingyenes alkalmazás és játék, hogy legyen bármennyire is jó és olcsó egy fizetős játék, az emberek rájuk sem néznek. A Google Play Pass-szal mi játékosok és a fejlesztők is jól járnak. Mi kedvezményesebben játszhatunk, de közben a fejlesztőket is támogatjuk.

Havi 1890 Ft-ba kerül  szolgáltatás, vagy évi 11499 Ft, de ezért cserébe minden hónapban korlátlanul játszhatunk többek között olyan játékokkal, mint a Limbo, a Star Wars: Knights of the Old Republic, a This War of Mine, a Stardew Valley vagy a Titan Quest. Nem rossz ajánlat és szerencsére ezzel már bárki élhet Magyarországon is, feltéve ha már frissült a Google Play Áruház a telefonunkon és ha a menüre koppintva már látjuk a Play Pass lehetőséget.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!