LoL: 0 másodperces töltési idővel castolható Master Yi Q képessége

LoL: 0 másodperces töltési idővel castolható Master Yi Q képessége

Az új LoL tárgyak máris anomáliákat okoznak a teszt szerveren.

Mindenképp érdemes most letölteni a League of Legends hivatalos teszt szerverének kliensét, a PBE-t, mivel ott már elérhetőek az új és átalakított tárgyak. Az előszezonban alaposan átdolgozzák ezt a területet a fejlesztők, gyakorlatilag újra kell tanulni a buildelést minden hős esetében. A legizgalmasabb kombók már most összeálltak, amelyek alaposan felborítják az erőviszonyokat. Főszerepben Master Yi és a Navori gyorspenge, amivel elképesztő mészárlást lehet előadni.

Navori gyorspenge (Navori Quickblade)

  • 3400 arany
  • +60 sebzés
  • +20% kritikus csapási esély
  • +30 képességgyorsítás
  • Fürge csapások: A támadással bevitt kritikus csapásaid a hátralévő töltési idő 20%-ával csökkentik a nem végső képességeid töltési idejét.

Egyelőre úgy néz ki a képlet, hogy csak ezt a tárgyat kell stackelni, ami nem olcsó mulatság, de megéri az árát. Hat darab Navori gyorspengével Yi-nek +360 sebzés, 100% kritikus esély és +180 képességgyorsítás üti a markát, ehhez még hozzájön a Fürge csapások passzív. Utóbbi képességet lehet stackelni, mivel még nem látták el "egyedi" jelzővel. 

In PBE... When Master Yi gets 6 Quickblades do you just automatically lose? Where's the counter play? from r/leagueoflegends

Az Alfa csapások egymás után spamelhetőek a célpontokra, nincs rajtuk egyetlen másodperc töltési idő sem. Egyértelműen broken jelenleg ez a Master Yi buil, de máris talált Vandiril egy tökéletes countert.

Az új Tüskevért (Thornmail) képességéből származó sebzés szinték stackelődik, ahogy a Navori gyorspenge Fürge csapása, ezzel elérhető, hogy az ellenfél AD sebzéshordozói magukat pusztítsák el. A PBE-n nyugodtan lehet még hasonló kombókkal szórakozni, szinte biztos, hogy az éles szerverekre már nem ebben a formában kerülnek be az új és átdolgozott tárgyak.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! Ne feledjétek, hogy elindult a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny regisztrációs szakasza. Nevezni a megyekcsataja.hu oldalon tudtok, ahol további részleteket tudhattok meg a versenyről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted van counter Master Yire?