Esport1 patch notes - Megújult a menü és változnak az E1 pontok a közvetítéseknél

Esport1 patch notes - Megújult a menü és változnak az E1 pontok a közvetítéseknél

Az alábbi cikkből megtudhatjátok, hogy mi minden változott az oldalon!

Az Esport1.hu-nál immáron több mint négy éve dolgozunk azért, hogy folyamatosan elhozzuk a legfrissebb híreket, a legérdekesebb közvetítéseket a magyar e-sport rajongók, kedvelők számára. Emellett viszont a háttérben azon is munkálkodunk, hogy az oldal felülete minél fejlettebb, átláthatóbb legyen, és a lehető legjobb élményt biztosítsa a látogatók számára. A közelmúltban életbe léptetett frissítés is ezt a célt szolgálta, nézzük, mi minden változott.

Átalakult a rovatsor és a legördülő menü

PC nézetben a keresés funkció méretét kisebbre vettük, PC és telefonos nézetben pedig egyaránt frissítettük a legördülő menüt, mely így egy helyen, átláthatóbban, a rovatok esetében pedig ikonokkal ellátva sorakoztatja fel az oldal funkcióit.

PC nézet:

Mobilnézet:

Új gombok, rovatok az oldalon

A már megszokott rovatok mellett igyekszünk folyamatosan újítani is számotokra, így ezúttal a következő funkciókat állítottuk csatasorba:

  • Gyorsgomb a PC Guru oldalára 
  • Rovatoldal a Megyék Csatája versenynek dedikálva 
  • Valamint hamarosan elindul az Esport1 közösség rovatoldala is, ahol egy helyen megtalálhatjátok az összes hírt, a nyereményjátékokkal, ajándékokkal és az oldal frissítéseivel kapcsolatban

E1 pontok gyűjtése az adások során

A frissítés egyik legfontosabb módosítása viszont a közvetítés után kapott pontokat érinti. A GoodID-val regisztrált felhasználók most már percenként szintén 1 E1 pontot kapnak a nézett percek után, cserébe viszont a megjelölt közvetítések során minden 10. perc után kap minden néző +10 E1 pontot. Tehát, akár klasszikus E1 fiókkal, akár GoodID fiókkal nézed a közvetítéseinket az oldalon, kapsz minden perc után 1 E1 pontot, valamint minden 10. perc után további 10 E1 pontot. Így 10 perc nézéssel összesen 20 pont gyűjthető a megjelölt közvetítések során!

Amennyiben visszajelzést küldenél nekünk a frissítéssel kapcsolatban, a Facebook oldalunkon megteheted!

Ne feledkezz meg viszont az éppen zajló nyereményjátékainkról sem, akad ugyanis néhány!

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!