Új trailert kapott a Free Guy, így néz ki Geralt a Vaják 2. évadában

Új trailert kapott a Free Guy, így néz ki Geralt a Vaják 2. évadában

Egészen őrült kalandnak ígérkezik Ryan Reynolds új filmje.

Teljesen elborult filmet forgatott le Shawn Levy, amiben Ryan Reynolds egy NPC karaktert játszik. A Free Guy legújabb trailere pont olyan ütős lett, mint az előző volt, de még mindig hónapok vannak hátra, mire a mozikba kerül az alkotás.

Jelenleg még úgy áll, hogy december 11-én robbanthat kasszát Deadpool megformálója, de sosem tudni, hogy mikor dönt a csúsztatásról a forgalmazó. A Dűne, az új James Bond és még egy tucat másik film kerüli el a mozikat 2020-ban, reménykedni lehet, hogy  Free Guy nem jut erre a sorsra. 

Mindeközben a Witcher második évadáról újabb részletek derültek ki, kedvcsinálónak megmutatták, hogy Ríviai Geralt milyen páncélban harcol majd az emberek és szörnyek (vagy a kettő ugyanaz?) ellen.

Nem lehet ok a panaszra, kifejezetten jól áll Henry Cavillnek ez az öltözék. A Witcher season 2 bemutatójának dátuma továbbra is ködbe burkolózik, a pletykák szerint csak valamikor 2021 augusztusa környékén lehet arra számítani, hogy Netflixen nézhető lesz a szörnyvadász akció közben. Szerencsére annyira népszerű volt az első évad, hogy már a harmadikat is berendelték a sorozatból, továbbá számíthattok a különböző spin-offok érkezésére is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te várod már a Witcher 2. évadát?