LoL: Most 15 hőskinézetet akciós áron zsebelhettek be

LoL: Most 15 hőskinézetet akciós áron zsebelhettek be

Akár 60%-kal olcsóbban kaparinthatod meg kedvenc skinjeidet.

Elérkezett egy újabb kedd, ami azt jelenti minden LoL-os számára, hogy megújult a kliensen belül elérhető, akciós hőskinézeteket felsorakoztató bolt. Bár zajlik a világbajnokság, nem érezte úgy a Riot Games, hogy valami extra dologgal fel kéne dobnia ezt a szegmenst. Korábban volt már olyan, hogy 15 helyett 20 skin árát csökkentették, ezúttal maradtak a 15-ös listánál. Ne feledjétek, hogy nevezhettek folyamatosan a Megyék Csatája LoL tornájára a megyekcsataja.hu oldalon, ahol további részleteket tudhattok meg a versenyről!

Mielőtt elmerülnétek az akciós hőskinézetek között, itt van öt olyan karakter, amelyet RP-ből limitált ideig olcsóbban húzhattok be. Mivel kék esszenciából is megvásárolható minden hős a LoL-ban, ezért pazarlásnak tűnhet RP-t, így valódi pénzt költeni erre, de van akinek megéri spórolni az idejével, őket célozza a Riot ezekkel a leárazásokkal.

  • Aphelios - 633 RP (-35%)
  • Jhin - 682 RP (-30%)
  • Karthus - 355 RP (-55%)
  • Kha'Zix - 395 RP (-55%)
  • Thresh - 395 RP (-55%)

Thresh abszolút meta pick, amióta megjelent, a LoL egyik legjobb támogatójáról van szó. Jhin és Aphelios kicsit visszaesett népszerűségben, de teljesen játszható lövésznek számítanak. Kha'Zix szinte teljesen eltűnt, de alacsonyabb ELO-ban lehet vele carryzni a meccseket. Karthus nagyjából hasonlóan teljesít, mint Kha, azonban fontos érv mellette, hogy flexelhető midre és botra a jungle mellett.

Az alábbi galériában mind a 15 heti akciós LoL hőskinézetet megtaláljátok pontos árral és a kedvezmény mértékével!

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! Ne feledjétek, hogy elindult a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny regisztrációs szakasza. Nevezni a megyekcsataja.hu oldalon tudtok, ahol további részleteket tudhattok meg a versenyről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!