Legnagyobb nyertesei a LoL 10.20-as frissítésének

Legnagyobb nyertesei a LoL 10.20-as frissítésének

Van olyan hős, akit hiába nerfeltek, így is erősődött.

A 10.20-as League of Legends frissítés egészen október 14-én marad veletek az éles szerveren, utána jönnek a 10.21 változtatásai, amelyek ismét felpörgethetik a metát. Érdemes azonban utánajárni azoknak az elmozdulásoknak, amelyeket a jelenlegi patch okozott a rangsorolt mérkőzéseken. Az alábbiakban azokat a hősöket találjátok meg, amelyek győzelmi aránya a legnagyobb mértékben emelkedett meg a legutóbbi frissítés élesedésével.

Ryze (+2,08% győzelmi arány)

A legnagyobb nyertes Ryze, aki a profik egyik kedvelt választása volt még hónapokkal ezelőtt, de mára egy teljesen off-meta hősnek számít. Az Overload buff segített rajta, azonban még mindig nem tudja átlépni az 50%-os győzelmi arányt. 

Braum (+1,55% győzelmi arány)

Nagyobbat sebez és kevesebb manába kerül a Winter's Bite (Q), nem véletlen vették elő többen a frejlordi hőst. Az egyik legtankosabb támogató nagyszerűen teljesít Ashe oldalán, de a bátrabbak pickelhetik mellé Luciant is, hiába nem számít meta ADC-nek alsó ösvényen Senna férje.

Sion (+1,36% győzelmi arány)

A jungle Siont szerette volna beemelni a metába a Riot Games, ezért növelték a Decimating Smash (Q) sebzését a szörnyeken. Mivel Maokai gyengült, ezért Sion annak ellenére erősödött topon, hogy oda semmilyen buffot nem kapott. Jungle-ben minimálisan növekedtek csak a győzelmi mutatóit, tovább sem faktor ebben a szerepben.

+ Karthus (+0,44% győzelmi arány)

Karthus népszerűsége visszaesett, de jungle-ben ennek ellenére kifejezetten jól érzi magát. Kevesebb páncéllal szaladgál a hős 1-es szinten, de a gyors farmolás és az ulti miatt továbbra is lehet rá számítani, ha AP-s dzsungeles kell a csapatba.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! Ne feledjétek, hogy még mindig tart a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny regisztrációs szakasza. Nevezni a megyekcsataja.hu oldalon tudtok, ahol további részleteket tudhattok meg a versenyről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!