Hirdetés

Legnagyobb vesztesei a LoL 10.20-as frissítésének

Megtették hatásukat a gyengítések, amelyeket a játék legjobb toposai kaptak.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

ESL Pro League Season 13

Fnatic vs. Virtus.pro

Hirdetés

Annyira drasztikus visszaesések nem történtek a 10.20-as LoL frissítés élesedése után, de ez nem vigasztalja azokat a játékosokat, akik minden mérkőzésen csak és kizárólag a sétáló fával voltak hajlandóak játszani. Az alábbiakban azokat a hősöket találjátok meg, amelyek győzelmi aránya a legnagyobb mértékben csökkent a legutóbbi frissítés élesedésével.

Maokai (-1,28% győzelmi arány)

A hatalmas ent a felső ösvényen kiválóan működik azokban az összeállításokban, ahol szükség van egy gyenge oldali tankra. Ornn és Sion mellett mindig lehet számítani a csemetéket dobáló hősre, de a Bramble Smash (Q) gyengítés nem tett jót neki. Ő a legnagyobb vesztese az egész mezőnynek.

Lulu

Topon, miden és boton egyaránt bevethető a jelenlegi metában Lulu, nem véletlen döntött úgy a fejlesztőcsapat, hogy faragnak az erején. A Whimsy (W) nerf sok vizet nem zavar a szóló ösvényeken, de a támogatók esetében mindenképp érezteti hatását.

Kled

Kevesebb varázsellenállás, nehezebb ösvényfázis. Általában Kledet olyan karakterek ellen választották, akik HP visszatöltéssel rendelkeznek, mivel a Q csökkenti ezt a hatást. A Riot célja az volt, hogy valamilyen módon legyőzhető legyen a yordle. A számokon látszódik, hogy sikerült is nekik elérniük.

Katarina

Nem egyszerű tökéletes kombókat egymás után prezentálni, de pont ezért egy nagyon izgalmas karakter Katarina, akivel kifejezetten csak a Solo/Duo Queue-ban lehet találkozni. A profik egyáltalán nem foglalkoznak a hőssel, ezért nem zavarta őket, hogy gyengült a passzív sebzése. A felkapott tőrök 25%-kal kevesebbet sebeznek, ezt minden harcban megérzi a hős.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! Ne feledjétek, hogy még mindig tart a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny regisztrációs szakasza. Nevezni a megyekcsataja.hu oldalon tudtok, ahol további részleteket tudhattok meg a versenyről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
10 db hozzászólás
 • qcU 6 hónapja
  Kiraly
  0 0 Válasz
 • Chyasa 6 hónapja
  Maokainak kifejezetten örülök
  0 0 Válasz
 • Rollerone 6 hónapja
  Urgotot kellene nerfelni végre
  0 0 Válasz
 • Agrorehan 6 hónapja
  A Kledet megértem, amúgyis rég nyúltak már a hőshöz. :/
  0 0 Válasz
 • DrSynclear 6 hónapja
  Nice
  0 0 Válasz
 • Cyll3ne 6 hónapja
  ...
  0 1 Válasz
 • Zecharion 6 hónapja
  Ez már érett
  0 0 Válasz
 • Ariszk 6 hónapja
  Rip Maokai support :'(
  0 0 Válasz
 • xXTomohun20Xx 6 hónapja
  .
  0 1 Válasz
 • hun_hetek 6 hónapja
  niceeee
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés