Többféle variációval, akár időutazással érkezhet meg a PUBG új térképe, Paramo

A PUBG Corp. sorra osztja meg a térkép teasereit, egy elmélet szerint akár időutazást is tartalmazhat az új pálya.

Köztudott tény, hogy a PUBG fejlesztői egy új térképpel készülnek a játékosok számára, melyre már nem is kell olyan sokat várni a 9. szezon kezdetével érkezik, ellenben rengeteg megválaszolatlan kérdés áll fenn vele kapcsolatban. Kétségtelen, hogy a marketingosztály remekül teszi a dolgát, egy valódi rejtélyt építettek fel az új pálya, Paramo köré.

Tegnap egy rövid videó megmutatta, hogy Paramon valamilyen tekintetben helikopterrel is találkozhatnak majd a játékosok, a legesélyesebb tipp szerint egy új drop típus lehet majd az, amit a videón láthatunk.

Pár órával ezelőtt viszont kiadtak újabb anyagot, mely ezúttal inkább egy GIF, és úgy fest, hogy Paramonak többféle variációja is lesz, de a fejlesztők a posztban le is írják, hogy a PUBG első dinamikus térképe hamarosan megérkezik.

Paramo rejtélyének kigubancolásában az élen jár az ismert leaker, PlayerIGN, aki kapott is a PUBG Corp.-tól egy különleges ládát az új maphez köthetően. PlayerIGN szerint Paramo is egy 2x2-es méretű térkép lehet, egy korábbi hivatalos sketch alapján pedig egy játékossal közösen megalkották a pálya várható térképét.

Ezen mindössze 5 városnak van hely, mely nem teszi lehetővé a 2x2-nél nagyobb területet. Ugyanakkor PlayerIGN tippje szerint a dinamikus térkép időutazás formájában valósul meg, ami egy hatalmas csavar lehet az eddigi pályákkal szemben.

Kíváncsian várjuk, hogy valójában mi is fog kikerekedni a történetből.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!