Beperelték az EA-t, mivel Switchre az egy évvel ezelőtti részt adták ki újra

Beperelték az EA-t, mivel Switchre az egy évvel ezelőtti részt adták ki újra

Az egy dolog, hogy évek óta nem látni a világmegváltó újításokat, de amit most a Switch kapcsán műveltek az egyenesen felháborító.

Október 9-én végre mindenki számára elérhetővé vált a FIFA 21, ennek apropóján itthon már egyébként le is zajlott az első, rendkívül izgalmas első verseny is. Nem azt látni az EA alkotásán, hogy valami világmegváltó újdonsággal rukkolt volna elő, bár elmondásuk szerint a következő részre adnak bele apait-anyait, viszont a Nintendo Switch esetében még tovább öregbítették az arcpirítóan szemtelen viselkedést. Kiderült ugyanis az első tesztekből, hogy szinte egy az egyben a FIFA 20-at cimkézték át 21-re, és gyakorlatilag ezt adták ki újra a fogyasztók számára. Egyre másra jelennek meg a negatív kritikák a hírportálokon, miközben a Metacriticen 0.1-es pontszámon áll a felhasználóktól kapott értékelése, bár itt hozzá kell tenni, egyelőre csak 219-en adták le a voksukat. Volt olyan eset is, hogy pert indítottak a cég ellen, mondván ezzel átverték a vásárlókat.

A történt abszurditása, hogy ez nem igaz, ugyanis maga az EA Sports a játék leírásában történetesen erről is beszámol:

"A FIFA 21 Legacy Edition Nintendo Switch-en tartalmazza a a következő szezon legújabb mezeit és az átigazolásokat, valamint a menü és az overlayek frissített változatát, de nincsenek új játékmódok vagy gameplay újítások."

Az elmúlt esztendőkben sem voltak elragadtatva a kritikusok a Switchre portolt FIFA epizódok esetében, de talán most még egy fokkal túllőtt a célon a kiadó. Alighanem minden idők egyik legpocsékabb verziója lesz a FIFA 21 ezen a konzolon, és az már most borítékolható, hogy a legrosszabbra értékelt játékok dobogósai közé is felfér. A legpofátlanabb az egészben, hogy 2020-ban is elkérnek 50 dollárt a Switches verzióért, ami nagyságrendileg 15 ezer forintot kóstál.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!