Mindgame 6. rész - Vajon mi a titka az online CS legnagyobb nyertesének, a BIG-nek?

Mindgame 6. rész - Vajon mi a titka az online CS legnagyobb nyertesének, a BIG-nek?

Szinte a semmiből jöttek és az egész tavaszi szezon róluk szólt. De vajon mitől volt ekkora fölényben a BIG a többiekhez képest?

A CS:GO fanatikusok valószínűleg még évekig fognak emlékezni 2020 első felére és a BIG uralkodására. Az online éra sok csapatot a feje tetejére állított, köztük a BIG-et is, csak éppen ők ebből pont, hogy profitálni tudtak.

Az év elején még az utolsók között estek ki az ESL Pro League 11. szezonjából, aztán elkezdték megnyerni a kisebb kupákat, mint amilyen a Home Sweet Home is, augusztusra pedig már megnyerték a DreamHack Masters Spring, a cs_summit 6 és a DreamHack Open Summer versenyeket is. Olyan csapatokat utasítottak maguk mögé, mint a G2, a Heroic vagy a Vitality.

Egyszerűen hónapokig nem találtak legyőzőre, aztán jött az ESL One: Köln és az EPL 12. felvonása, a BIG fölénye pedig eltűnt. Arról van szó csupán, hogy az ellenfelek kiismerték a játékukat? Mitől voltak egyáltalán ennyire erősek a tavasszal és a nyár elején?

Ezekre a kérdésekre próbál ma választ találni az Esport1 TV kommentátora, Katona "STRICKEN" Patrik. Este 11 órakor jön a Mindgame 6. része az Esportgurun, főszerepben STRICKEN és a BIG játékosainak ENCE, illetve Vitality elleni meccseik az ESL Pro League 12. szezonjának csoportköréből, illetve a cs_summit 6 döntőjéből.

A Mindgame előző epizódjait itt találjátok:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!