Lenyűgöző versennyel indult útjára a FIFA 21 hazánkban - Aftermovie

Idén is a K&H e-kupa 1v1 versenyével ünnepeltünk itthon az új FIFA játék megjelenését, és a fantasztikus MTK aréna mellett a meccsekre is érdemes volt odafigyelni.

Egy nappal a FIFA 21 hivatalos megjelenése után, október 10-én tartották meg a K&H e-kupa 1v1 versenyét, ahol számos nagy név, tehetséges játékos és újonc is megmutatta magát. Már a nyílt nevezésű szakasz is egész izgalmasnak bizonyult, mielőtt a legjobbak összecsaphattak volna a négy meghívott e-sportolóval. Az MTK e-sport arénájában a színpadon játszhattak a nevezők, míg egy elkülönített részen, két konzolon lehetett kipróbálnia az érdeklődőknek az új játékot. A meccseket a helyszínen a lelátóról több hatalmas kivetítőn lehetett követni, de online is meg lehetett tekinteni az összecsapásokat. Szép számmal érkeztek nézők is, akik igyekeztek bátorítani kedvenceiket, így a hangulat időnként a valódi futballmeccsek atmoszféráját idézte.


Kattints a képre a teljes galériáért

Az alapszakaszt végül az MTK színeiben Kiss Ákos nyerte meg Gódor Donátot, a DVSC játékosát legyőzve, majd a profikkal egybekötött második szakaszban már nagyon parázs összecsapásokat lehetett látni. Végül a nagydöntőt is egy MTK, illetve egy DVSC e-sportoló vívta, név szerint Majorosi Krisztián és Szentgyörgyvölgyi Örs. Mondhatni hazai pályán végül a kék-fehérek játékosa örülhetett, miután két nagyon szoros találkozón, de legyőzte a pirosak képviselőjét. Azonban, hogy pontosan milyen is volt a verseny, a helyszín és a körülmények, arról az alábbi aftermovieban nézhetitek meg, ha esetleg lemaradtatok volna róla:

Ne feledjétek, hogy elindult a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny regisztrációs szakasza. Nevezni a megyekcsataja.hu oldalon tudtok, ahol további részleteket tudhattok meg a versenyről!

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!