Hirdetés

Ez a Dark Souls játékos vért lövet az arcába, ha sebzést kap a játékban

Egy ügyes kis szerkezetet épített, ami ellátja ezt a feladatot.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

ESL Pro League CSGO S12

CSGO - ESL Pro League S12 - Heroic vs. Astralis

Hirdetés

A Youtube felületén kifejezetten nagy népszerűségnek örvendenek az olyan csatornák, ahol mindenféle elborult cuccokat építenek meg. Számos igazán híres képviselője van ennek a műfajnak, akik életre keltették már a Mjölnirt, Vasember ruhájának egy nagyon alfa verzióját, vagy épp a világ első, tényleg lézerkardra hajazó eszközét.

Persze vannak olyanok is, akik arra használják a barkácstudásukat, hogy alternatív kontrollereket készítsenek játékokhoz, vagy egyszerűen csak szívassák magukat a nézők kedvéért. Egy feltörekvő csatorna, a Big Secret Builds alapítója pontosan az utóbbira törekszik, nemrég egy olyan szerkezetet épített, amit összekötött a gépével, és Dark Souls közben ha sebzést kapott, akkor igencsak élethűnek látszó művért lövellt rá.

A kütyü két fokozatot kapott, "easy" és "hard mode-ot", előbbinél csak akkor kapott lövést az arcába, ha meghalt, utóbbinál pedig minden egyes sebzés esetén. A művért kukorica szirupból és ételfestékből keverte ki, a hatás pedig nem maradt el.

Az igencsak vállalkozó kedvű ezermester egyébként ezidáig két videót publikált, az előzőben egy Nerf puska lőtte őt meg, ha a VALORANT pályáján is meglőtték.

Imádjuk az ilyen alkotásokat, reméljük, hogy Alex további kreálmányokkal lepi majd meg a nézőit.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
2 db hozzászólás
  • R4z0p 11 napja
    Cool, a reakciója a legjobb.
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés