Halloween-i őrületre fel: A KORN berobbant a WoT Blitz világába!

Halloween-i őrületre fel: A KORN berobbant a WoT Blitz világába!

A WoT Blitz és a legendás rock banda, a KORN együttműködésében egy új zeneklip és egy játékmód is elkészült.

A Wargaming október 15-én bejelentette, hogy az ikonikus rock banda, a Korn csatlakozik a WoT Blitz virtuális tankcsatáihoz a Burning Games, azaz a Halloween játékmód idejére, -ami október 16-a és október 24-e között lesz elérhető. Az együttműködés keretében egy új zeneklip is készült, ami a Korn legújabb albumában, a The Nothing-ban is helyet kap.

A Wargaming számára nem ismeretlen terep ez, ugyanis a múltban több bandával is dolgozott már együtt, így az Iron Maidennel, a Sabatonnal és az Offspringgel is.

"A Korn egy tökéletes partner a Halloween eseményünk számára, és alig várjuk, hogy a rockrajongók és a WoT Blitz játékosok kipróbálhassák ezt az izgalmas együttműködést" - Andrey Ryabovol, WoT Blitz.

Október 24-én a Mad Games esemény is visszatér, sőt a Way of the Raider esemény alatt -ami október 16-a és október 31-e között játszható-, egyedi harckocsikat is szerezhettek, így a tier V-ös Spike-ot és a tier VII-es Annihilator-t.

Neked mi a véleményed a Wargaming rockbandákkal való együttműködéseiről? Vajon ez egy jó út lehet, hogy olyan potenciális játékosokat is elérjenek, akik egyébiránt nem érdeklődnek a videójátékok iránt?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked mi a véleményed a Wargaming bandákkal való együttműködéséről?

  • 69 %
  • 23 %
  • 8 %
World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.