Hirdetés

Halloween-i őrületre fel: A KORN berobbant a WoT Blitz világába!

A WoT Blitz és a legendás rock banda, a KORN együttműködésében egy új zeneklip és egy játékmód is elkészült.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

ESL Pro League CSGO S12

CSGO - ESL Pro League S12 - BIG vs. Heroic

Hirdetés

A Wargaming október 15-én bejelentette, hogy az ikonikus rock banda, a Korn csatlakozik a WoT Blitz virtuális tankcsatáihoz a Burning Games, azaz a Halloween játékmód idejére, -ami október 16-a és október 24-e között lesz elérhető. Az együttműködés keretében egy új zeneklip is készült, ami a Korn legújabb albumában, a The Nothing-ban is helyet kap.

A Wargaming számára nem ismeretlen terep ez, ugyanis a múltban több bandával is dolgozott már együtt, így az Iron Maidennel, a Sabatonnal és az Offspringgel is.

"A Korn egy tökéletes partner a Halloween eseményünk számára, és alig várjuk, hogy a rockrajongók és a WoT Blitz játékosok kipróbálhassák ezt az izgalmas együttműködést" - Andrey Ryabovol, WoT Blitz.

Október 24-én a Mad Games esemény is visszatér, sőt a Way of the Raider esemény alatt -ami október 16-a és október 31-e között játszható-, egyedi harckocsikat is szerezhettek, így a tier V-ös Spike-ot és a tier VII-es Annihilator-t.

Neked mi a véleményed a Wargaming rockbandákkal való együttműködéseiről? Vajon ez egy jó út lehet, hogy olyan potenciális játékosokat is elérjenek, akik egyébiránt nem érdeklődnek a videójátékok iránt?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Neked mi a véleményed a Wargaming bandákkal való együttműködéséről?

 • 73 %
 • 18 %
 • 9 %
Hirdetés
2 db hozzászólás
 • Comic001 6 napja
  Kár, hogy csak a Blitz-ben... :S
  0 0 Válasz
 • hun_hetek 22 órája
  Imádom a korn-t. Hatalmas GG!
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés