EsportGuru játéktesztek: Serious Sam 4, Mafia DE és The Dungeon of Naheulbuk

EsportGuru játéktesztek: Serious Sam 4, Mafia DE és The Dungeon of Naheulbuk

Mostantól, hetente jönnek majd a játéktesztek, a legújabb és legjobb játékokról.

Az EsportGuru csatornán folyamatosan érkeznek az új adások és persze az új műsorok is. Ezen a héten bemutatkozik az EsportGuru Játéktesztek, amiben hétről-hétre a legújabb és legjobb játékokat hozzuk el majd nektek. A rövid tesztekben bemutatjuk majd a játék legjobb részeit és a cél az, hogy annyi információt tudjunk nektek nyújtani, hogy abból el tudjátok majd dönteni, megéri-e megvenni a kérdéses darabot.

Az első rész ma délután debütál majd, pontosan 16:00-kor az EsportGuru csatornáján. Ezen a héten három nagyszerű játék kerül terítékre. 

Mafia: Definitve Edition

2002 egyik legjobb játéka került felújításra. Az örök klasszikus sokkal szebb lett, sőt nagyon sok hibát is javítottak a Hangar 13 fejlesztői. Itt az ideje, hogy ismét behúzzon minket az alvilág.

Serious Sam 4

A legújabb epizód sokban nem nyújt újat, de hozza a megszokott Sam stílust a henteléssel, a bitang jó zenékkel és persze azzal, hogy ami mozog, az meg akar ölni minket.

The Dungeon of Naheubuk

Ha valaha is felmerült bennetek a gondolat, hogy szeretnétek kétbalkezes kalandozókat alakítani, akkor ez a játék nektek készült.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!