Mindgame 7. rész - Így lehetünk Overpass mesterei

Mindgame 7. rész - Így lehetünk Overpass mesterei

Akkor hogy is működik az Overpass?

Meglepően elhanyagolt pálya jelenleg Overpass a profik között. Gyakorlatilag egy-két napos szünetek vannak csak a legnagyobb CS:GO versenyek között, és mindegyiken ugyanazt látjuk. Nuke és Inferno tarol, népszerű Mirage és Vertigo is, Overpass viszont ritka minta a nem csaló játékos az MM szervereken.

Pedig volt idő, amikor az még másképp volt. A tavalyi StarLadder Majorön például egészen népszerű volt Overpass is, ráadásul az egyik legkiegyenlítettebb volt a profik között.

Nem volt ez persze mindig így, első megjelenése óta rengeteget változott a pálya és közben rengeteg legendás pillanatot élt meg. Elég ha csak az olof boostra gondolunk, ami máig az egyik legemlékezetesebb pillanat volt a Major tornák életében.

Igazi aduász lehet Overpass, ha rendesen megtanulunk rajta játszani. Erre pedig nincs is jobb módszer, mint ellesni néhány trükköt a profiktól. A Mindgame ma esti részében Sc0rch mutatja meg nekünk a pályát és azt is, hogy milyen trükkökkel játssza Overpasst például az Astralis, az OG vagy a Vitality. Keressétek fel az EsportGuru csatornát és nézzétek velünk az epizódot.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!