Zseniális lett a magyar szinkronnal megtekinthető MK11: Aftermath sztori is

Zseniális lett a magyar szinkronnal megtekinthető MK11: Aftermath sztori is

Ami a legkomolyabb pedig, hogy visszatért az 1995-ös filmben Shang Tsung magyar hangját adó Reviczky Gábor is a felvétel erejéig.

Szenzációs projektként indult, aztán egy ideig úgy tűnt nem valósulhat meg, végül minden magyar Mortal Kombat rajongó álma vált valóra, magyarul nézhette végig a 11. rész sztoriját. Akkor olyannak tűnt az egész, mint egy egész estés mozifilm, amelyet öröm végignézni, hiszen nagy nevű színészek és előadók kölcsönözték hangjukat a karaktereknek. Ezt pedig sikerült most a következő szintre emelni, mert tényleg úgy hat, mintha egy hollywoodi sikerfilmet tekintene meg magyarul az ember a moziban. Biztosan sokan emlékeznek még az 1995-ös alkotásra, akkor Reviczky Gábor révén szólalt meg magyarul Shang Tsung, legnagyobb örömünkre pedig az Aftermath főszereplő szintén a mágus lett, és sikerült újra mikrofon mögé ültetni a Kossuth- és Jászai-Mari díjas színművészt. Persze nem csak ő brillírozik, rajta kívül is jó néhány parádés hangot fedezhetünk fel a kétórás alkotásban:

A gyártás, rendezési, hangmérnöki és minden egyéb feladatot pedig Sipka Gábor és a projekt másik embere Nádas Zoltán hozták tető alá. A folytatást teljes egészében meg tudjátok most tekinteni:

Ha pedig további anyagok is érdekelnek az MK világából magyarul, akkor bátran keressétek a Youtube csatornájukat, hiszen van még bőven olyan videó, amelyet már sikerült szinkronizálniuk. Sőt, az újabb nagyszabású tervük valósult meg azzal, hogy minden karakter ending (végigjátszás utáni egyéni befejezés) monológja is felkerül a csatornára magyarul.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!