Már a CoD: Cold War bétában is pofátlanul csalnak egyesek

Már a CoD: Cold War bétában is pofátlanul csalnak egyesek

Épp csak beengedték a játékosokat, hogy teszteljék az új részt, néhányan máris tisztességtelen előnyhöz igyekeztek jutni.

Nem is olyan régen mutatták be a Call of Duty: Cold War béta verzióját, melyet először zárt kapuk mögött, majd bárki számára elérhetővé tettek a fejlesztők. Az open időszak egészen október 20-ig tartott, és a néhány nap alatt is rengetegen léptek be, hogy kipróbálják az új shootert. Az élményt pedig cheaterek tették tönkre egyeseknek. Felvétel is készült már, hogy milyen módon igyekeztek ezek a játékosok győzelmet elérni, bár tényleg érthetetlen, hogy egy bétában mi veszi rá az embert ilyesmire.

The MOST blatant and ridiculous aim hack I've EVER seen in a video game from r/blackopscoldwar

A Crossplay egyébként egy nagyszerű dolog, és az új CoD is támogatja, hiszen még jobban összehozza a közösséget. Talán az sem utolsó szempont, hogy hamarabb találhat meccset, így kevesebbet kell várn. Mégis a legtöbben ezt is kikapcsolták a menüben, mert így akartak kisebb esélyt adni, hogy belefussanak a csalókba. Már a Modern Warfareben is ez volt észrevehető. A csalás a játék ezen fázisában, bár lehet, hogy sikerélményt ad, de összességében elég értelmetlen dolog. Minden statot nulláznak majd a teljes játék indulásakor, és minden bizonnyal a most felfedezett csalások ellen is kitalálnak valamit. És valljuk be, november 13-ig van is idejük felkészülni ezekre, persze teljes mértékben nem fogják tudni mindezeket megakadályozni és kiszűrni, de talán okos döntésekkel elrettenhetik a jövőben csalni kívánó játékosokat.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!