Másik országokba kalauzol el az AC: Valhalla két kiegészítője

Már most kiderült mit kapnak a pénzükért a Season Pass tulajdonosok, és az is, hogy hosszabb távra terveznek a vikinges kalanddal a fejlesztők.

Az utóbbi Assassin's Creed részeknél már azért megfigyelhető volt, hogy a játék megjelenését követően is igyekezett minőségi tartalmat kínálni a Ubisoft, és úgy tűnik a Valhalla esetében sem lesz ez másként.

A 2020. november 10-én érkező új epizód csak a kezdet, hiszen már most tudni lehet milyen újdonságok várják a játékosokat ebben az évben, illetve a következőben. Már alapból egy halom dolgot lehet majd csinálni az alapjátékban, melyeket be is mutatott egy videóban a kiadó, és erre még rátesz egy lapáttal a 2 DLC.

A roadmap szerint már decemberben frissül a játék, melynek részeként lesz bőven ingyenesen hozzáférhető tartalom is. Nem kevés játékbeli esemény várja a bátor harcosokat, ilyen lesz az első, a Yule névre hallgató ünnepség, de új játékmód is érkezik, River Raids címmel. Ehhez hozzátartozik a sok új kiegészítő, fegyver, páncél, képességek és skillek megjelenése is. Az első szezon tehát már most felcsigázza a közösséget, a jó hír pedig az, hogy lesz második és harmadik is. Ezen felül meg lehet vásárolni a Season Pass-t is, ami már sokkal komolyabb bővítést jelent majd. 2021. tavaszán bekerül a játékba az Írországban játszódó Wrath of the Druids, amiben egy misztikus druid szekta után kell nyomozni. Nyáron pedig a Siege of Paris kiegészítő jelenik meg, aminek a neve is mutatja, hogy Franciaország fővárosát lehet ostrom alá venni. A szezonbérletet beszerezhetjük külön, de a Gold, az Ultimate és a Collector’s Editionben is benne lesz. A Season Pass egyébként két kiegészítőn kívül tartalmazni fogja a The Legend of Beowulf című exkluzív küldetést is.

A Valhalla november 10-én jelenik PC-re és konzolokra.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!