Így vadássza le Sly, alias Rambo az ellenfeleit az MK11-ben

Így vadássza le Sly, alias Rambo az ellenfeleit az MK11-ben

Először szkeptikusan fogadták a rajongók az újabb vendégkarakter kilétét, a trailer azonban nagyon fordított a véleményeken, tényleg badass lett Rambo a Mortal Kombatban.

Filmben már összejött a Sylvester Stallone és Arnold Schwarzenegger bunyó, bár nem tartott sokáig az Escape Plan (szupercella) első részében a börtönös adok-kapok jelenetük. Most viszont a videójátékok világában is egymásnak eshet a két tesztoszteron bajnok, a Terminator után ugyanis Rambo is beköszön a Mortal Kombat 11. részében.

Aki ismeri a filmeket, az biztosan még jobban élvezni fogja majd a trailert, hiszen szinte minden ikonikus megmozdulása, csapdája és fegyvere megjelenik a videóban John Rambonak. Első sorban a késére és a nyíljára támaszkodik a vadász, és elképesztő azt látni, hogy nem egy bugyuta karakterként ábrázolják, hanem tényleg visszaadja a filmekben látott kegyetlen dzsungelharcos stílusát a NetherRealm. Azért külön óriási piros pont, hogy a vendégszereplőt maga Sylvester Stallone kelti életre a hangjával. Így hát nem véletlenül hangzott el a teaser trailerben Rambo egysorosa:

"I'am your worst nightmare."

Az alábbi bemutatóból kiderül, hogy tényleg az ellenfelek legrosszabb rémálmát testesíti meg az öt filmben is feltűnő kommandós:

A Mortal Kombat Ultimate részeként elérhető Ramboval november 17-étől lehet majd csapatni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!