Traileren a novemberben érkező virtuális Star Wars: Tales from the Galaxy's Edge játék

Traileren a novemberben érkező virtuális Star Wars: Tales from the Galaxy's Edge játék

Szabadítsd fel a benned rejlő erőt, találkozz Yodával és ragadd meg a saját fénykardod, mindezt valódi 3D-ben.

Alighanem a Valve üdvöskéje, a Half-Life Alyx elindított valamit a virtuális valóság fronton, ugyanis egy újabb olyan alkotásról számolhatunk be, amely egy nagyon szórakoztató és élménydús impulzusokkal hat a játékosokra. A Star Wars: Tales from the Galaxy's Edge ugyanis egy komplett sztorit vázol fel, a rossz hír viszont, hogy exkluzívan Oculus Questre jelenik meg november 19-én. Az új trailer azonban ütős lett. Ebben a játékban a szemüveget felhúzván olyan ismerősökbe lehet majd belebotlani, mint C-3PO, R2-D2 és Yoda. A hivatalos leírás szerint ez egy teljesen új módja lesz a Star Wars életérzés megtapasztalásának. A fő történet alapján azt kell majd felderíteni, hogy mi történt a Black Spire Outposton, épp ezért kell ellátogatni majd Batuu bolygójára is. A kaladn közben pedig nem maradhat el a lézerfegyver, valamint a fénykard használatának mesteri szintre emelése, de a Millenium Falcon fedélzetét is megcsodálhatják a bátor Jedik.

A rendező Jose Perez elmondta azt, hogy az elképzelés az volt, hogy más élményt kínáljon azoknak, akik ezt a játékot választják, és igyekeznek bemutatni milyen lehetne valódi Jediként tengetni a mindennapokat.

"Megépíteni egy fénykardot vagy ellátogatni az Oga Cantinájába? Olyan történeteket próbáltunk felépíteni, amelyek az eddigi megszokottaktól eltérőek és az embert vigye előre a kíváncsisága. Számomra elképesztő volt felvenni a szemüveget és utána ebbe a világba csöppenni. Remélem a játékosoknak is ez lesz az érzése."

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!