Hirdetés

Több héten át tartó bajnokság indult CoD Mobile-ban!

A verseny a Battle Royale Duo Tournament  gondozásában kerül lebonyolításra.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Anniewhere x Teamfight Tactics

Kicsi Legendák világában #10

Hirdetés

Ma már nem kérdéses, hogy a mobil játékok kivívták a helyüket a világ e-sport életében. A Call of Duty: Mobile 2019-es megjelenése után azonnal, rekordokat döntött letöltésszám és bevételek tekintetében, és a tavalyi év legnépszerűbb mobil játéka lett a Google és játékosok értékelése szerint is. Forgalmazói hamar felismerték a játékban rejlő versenylehetőségeket, ezért a Garena, ami Délkelet-Ázsiában, a The Clan Invasion Tournament Szingapúrban, Malajziában és a Fülöp-Szigeteken forgalmazta a játékot, versenyeket indított közel 15 ezer dolláros nyereményalappal és ez csak a kezdet volt. A COD Mobile hatalmas játékos bázisra tett szert, és komoly hatással van a videojátékok piacára.

Itthon ugyan még nem találkozhatunk ilyen magas díjazású versenyekkel, de a közösség nem vár a játékforgalmazókra, maguknak szerveznek bajnokságokat, ahol tekintélyes létszámmal vesznek részt a COD Mobile battle royal rajongói.

„Először csak klánon belül szerveztünk különböző eseményeket saját szórakoztatásunkra, de gyorsan rájöttünk, hogy külső játékosok bevonásával, szinte az egész COD Mobile magyar közösséget elérjük. Hatalmas érdeklődés övezte a kezdeményezést. Ezért döntöttünk úgy, hogy országos szintű bajnokságot szervezünk” – mesélte Göllei PGL^Ketty Kata az FFL - Battle Royale Duo Tournament főszervezője.

A minden vasárnap érkező összecsapások privat battle royal duo módban zajlanak, kiküszöbölve azt a problémát, hogy a pályára érkezők csapatok botokkal találják magukat szembe. A hat héten át zajló kupa első öt helyezettje, valamint a legtöbb kill-t szerző játékosok gazdagodnak pontokkal. A végső győztes a legtöbb pontszámot elérő páros lesz.

További információ és jelentkezés a FFL - Battle Royale Duo Tournament oldalán.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
1 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés