Visszatért olofmeister, méghozzá szinte biztos, hogy NiKo helyére

Visszatért olofmeister, méghozzá szinte biztos, hogy NiKo helyére

Ezzel mondhatni bebizonyosodott, hogy NiKo megy a G2-ba.

Jó ideje lóg már a levegőben olof sorsa, közben pedig azok a hírek is szárnyra kaptak, miszerint NiKo elhagyja a FaZe-t és a G2-ba igazol. A két történetszál most összeért, de a hivatalos bejelentés még mindig nem történt meg.

Ma veszi kezdetét a BLAST Premier Fall, ahol ott van a csapatok között a G2 és a FaZe is. Könnyen lehet, hogy mindkét csapat megváltozott felállással játszik majd. A HLTV forrásai már múlthéten azt közölték, hogy NiKo nagyon közel áll a G2-s szerződéshez, most pedig újabb hírek érkeztek, mik szerint olofmeister visszatérhet a csapathoz.
Olof májusban vonult el egy kis szünetre, ahogy sokan, úgy ő is a kiégés szélén állt ezért inkább visszafogta a gyeplőt egy kicsit. Lengyel források viszont úgy tudják, hogy olof újra FaZe mezt ölt és a BLAST meccsein ő fog játszani NiKo helyett.

Aki pedig így több, mint valószínű, hogy tényleg a G2-ba igazol. De vajon kinek a helyére? Az eddigi hírek arról szóltak, hogy JaCkz és AmaNek lehet veszélyben, de mivel hivatalos bejelentés még mindig nem érkezett, csak találgatni tudunk.

Olof visszatérésével a következő lehet a FaZe felállása:

  • Håvard "rain" Nygaard
  • Marcelo "coldzera" David
  • Helvijs "broky" Saukants
  • Markus "Kjaerbye" Kjærbye
  • Olof "olofmeister" Gustafsson
  • Janko "YNk" Paunović (edző)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!