Hirdetés

Ismét eltolták a Cyberpunk 2077 megjelenését

Novemberben sem kapják kezükbe azok a játékosok, akik már igazán várják.

Hirdetés

Az év, sőt talán az évtized legjobban várt játéka ismét új megjelenési dátumot kapott, a CD Projekt Red még egy kis időt kért a Cyberpunk 2077-hez.

A csúszás mennyisége ezúttal 21 nap, így a megjelenési dátum december 10-re módosult. Az ok a játék 9 féle platformra történő kiadása, ugyanis a fejlesztőknek nem olyan egyszerű otthoni környezetben az aktuális, és a következő konzolgenerációra is tesztelnie a játékot. (Xbox One/X/S, PS4, PS4 Pro, PS5, PC, Stadia stb.)

Kitértek arra is, hogy az aranylemez "kiadása" nem véletlenül történt meg, a játék tényleg készen van, a sztorit befejezték, viszont a minőség irányába támasztott elvárásaikból nem adnak lejjebb, ezért kérnek még rá néhány hetet.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
4 db hozzászólás
 • Iamfrog554 1 hónapja
  Esküszöm, mégegyszer eltolják, lemondom az előrendelésemet, és soha a büdös életben nem fogom kipróbálni. Mert ami sok az sok. Ez már nem 2. De még nem is a 3. Csúszás. És nem 1, 2 hónapról beszélünk.
  0 0 Válasz
  • Angolulkerlek 1 hónapja Iamfrog554
   ne verd a segged a plafonhoz. minösegi jatekkal akarsz jatszani a platformodon, vagy hokival? na latod
   0 0 Válasz
   • Iamfrog554 1 hónapja Angolulkerlek
    Mi ez a hangnem dylo? Mit vettél ennyire magadra? Tudod én előrendeltem a játékot, már. És nem tegnap, hanem már nagyon-nagyon régen. És nem a szüleim pénzéből. Hanem a sajátoméból, amiért megdolgoztam. Szóval nekem egy vérpistike ne tegyen csak szóvá semmit. Eleve én nem a játékot kritizáltam, mivel még meg sem jelent. Hanem a céget, hogy pofátlanul tologatják a kiadás időpontját, megfelelő indokok nélkül. Tudod, engem nem érdekelt volna ha alapból, az első halasztást dec. 10-ig rakták volna. Kivártam volna. Türelmesen. Ahogyan eddig is. De hogy hitegetik az embereket, az szerintem pofátlanság. Szóval amire ki szeretnék lyukadni, hogy ne írogass arc és név nélkül ilyen dolgokat, ilyen hangnemben, mert azzal csak magadat minősíted. Vagy egy töketlen weirdo vagy, vagy egy kisgyerek, aki magát tökösnek hiszi. Választhatsz. Mert egy normális ember nem válaszol ilyen hangnemben, ahogyan azt te tetted.
    0 0 Válasz
 • hun_hetek 1 hónapja
  Már megszoktuk.
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés