Határozatlan ideig visszavonul Radics Peti

Határozatlan ideig visszavonul Radics Peti

Szomorú bejelentést osztott meg Magyarország egyik legnépszerűbb videósa.

A Radics-jelenség megkerülhetetlen minden magyar tartalomfogyasztó számára, ugyanis a hosszú hajú metál őrült stabilan ott van a legnépszerűbb youtuberek listáján. Hiába azonban a milliós megtekintések, Radics Peti úgy döntött, hogy átmenetileg, határozatlan ideig visszavonul a YouTube-tól.

A magánéletével nem tudja összeegyeztetni a jelenlegi helyzetét. Túl sok figyelmet és időt fordít a videózásra, ami tarthatatlan számára. Mivel nem szeretne a kezei közül olyan anyagokat kiadni, ami nem minőségi, nincs benne az a 100%, ami elengedhetetlen, ezért nincs más választása, mint a visszavonulás. Radics a híres-hírhedt Facebook üzenetek mellett paródiáiról vált országosan ismertté, de megférnek az ilyen videók mellett a gaming tartalmak is. Legyen szó a World of Tanksről, a Doom Eternalről vagy a Forestről, Radics Peti egyetlen pillanatig sem kapcsolt vissza, a szórakoztató frázisok percenként pörögnek a nézők legnagyobb örömére.

Hogy mikor térhet vissza a népszerű youtuber? Egyelőre nem akar találgatásokba bocsátkozni Radics. A futó projektjeit befejezi, azok hamarosan felkerülnek a csatornájára, de utána elkerülhetetlen a cezúra. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!