Heti akciós LoL skinek: Leárazták az egyik ingyenes hőskinézetet

Heti akciós LoL skinek: Leárazták az egyik ingyenes hőskinézetet

Két 1000 RP-nél drágább hőskinézet is felkerült a listára.

Holnapi nap érkezik a 10.22-es League of Legends frissítés, amiben az előzetes tervek szerint 12 hős módosulhat. Külön ki kell emelni Brandet, aki mini reworköt kap, jóval hatékonyabban tudja majd felvállalni a "szellemlovas" az 1v1-es harcokat az új végső képességnek köszönhetően. Mielőtt azonban elmerülnétek a változtatásokban, itt vannak azok a hősök és hőskinézetek, amelyek egy héten keresztül olcsóbban vásárolhatóak meg a játékon belüli boltban.

Először következnek a karakterek, amelyekért kevesebb RP-t kér a Riot Games. Kék esszenciából megvásárolhatóak bármikor, de ennek a fizetőeszköznek a farmolása lassú folyamat, ezért lehet boostolni a gyűjteményt valódi pénz ráköltésével.

  • Hecarim - 395 RP (-55%)
  • Kassadin - 474 RP (-40%)
  • Lulu - 395 RP (-55%)
  • Rakan - 438 RP (-55%)
  • Tahm Kench - 536 RP (-45%)

Mind az öt hős beleillik a mostani metában, három támogató, egy középső ösvényes és egy jungler kapott árcsökkentést. Hecarim a 10.21-ben kapott nerfeket, Lulu a 10.22 kap majd gyengítést, ettől függetlenül mindkét hős bőven a játszható kategóriában szerepel.

Az akciós hőskinézetek közül ki kell emelni a The Thousand-Pierced Beart, amit a Volibear tulajdonosok néhány hónapja teljesen ingyen megszerezhettek. Ez az ajánlat lejárt, azóta csak RP-ből lehet behúzni a "lovecraftos" tematikájú gúnyát. 

Az alábbi galériában mind a 15 heti akciós LoL hőskinézetet megtaláljátok pontos árral és a kedvezmény mértékével!

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! Ne feledjétek, hogy folyamatosan zajlanak a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny LoL megyei döntői. A közvetítéseket a Megyék Csatája Twitch csatornáján követhetitek. A megyekcsataja.hu oldalon további részleteket tudhattok meg a versenyről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



Neked megvan már az ingyenes Volibear skin?